ΤΕΝΙΣ

Απέκλεισε τον Ράονιτς ο Κοκκινάκης!

Απέκλεισε τον Ράονιτς ο Κοκκινάκης!

Ο Θανάσης Κοκκινάκης νίκησε τον Μίλος Ράονιτς με 2-0 σετ στον 1ο γύρο του Queen's Club Championships στο Λονδίνο! Έναν εκ των Μαού και Μεντβέντεβ θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο.

Τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του πέτυχε ο Θανάσης Κοκκινάκης στο Queen's Club Championships που άρχισε χθες στο Λονδίνο. Ο 21χρονος Αυστραλός (Νο. 698 στην παγκόσμια κατάταξη) απέκλεισε με 2-0 σετ (7-6, 7-6) τον Μίλος Ράονιτς, Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο. 3 στο κεντρικό ταμπλό, καθώς και φιναλίστ του περσινού τουρνουά!

Ο Κοκκινάκης έβγαλε 15 άσους (18 είχε ο Ράονιτς) και έσωσε 8 break points σε ένα ματς χωρίς κανένα μπρέικ και στο οποίο χρειάστηκε τρεις ευκαιρίες μέχρι να το "καθαρίσει". Μάλιστα, ο Ράονιτς έμοιαζε έτοιμος να κάνει το 1-1 στα σετ, όταν προηγήθηκε με 6-3 στο tiebreak του δεύτερου. Ο Κοκκινάκης κατάφερε όμως να ισοφαρίσει, να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου του και να πάρει τη νίκη με 10-8.

Αυτό ήταν μόλις το πέμπτο παιχνίδι σε ένα χρόνο για τον νεαρό Αυστραλό τενίστα, ο οποίος δείχνει να αφήνει πίσω του τους απανωτούς τραυματισμούς. Στον δεύτερο γύρο του Queen's Club Championships αντίπαλός του θα είναι ένας εκ των Ντανίλ Μεντβέντεβ και Νικολά Μαού. Κατά σύμπτωση, από τον Ρώσο είχε ηττηθεί πριν από 8 ημέρες (6-3, 6-7) στον 2ο γύρο του Ρίκο Οπεν της Ολλανδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ