ΤΕΝΙΣ

Ανήσυχος ο Ναδάλ για το μέλλον του

Ανήσυχος ο Ναδάλ για το μέλλον του

Ο Ράφα Ναδάλ δεν κρύφτηκε ψάχνοντας να βρει δικαιολογίες και δήλωσε προβληματισμένος για το μέλλον του στο τένις.

Μπορεί να βρίσκεται στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά ο Ράφα Ναδάλ δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από αυτό. Άλλωστε, έχει συνηθίσει να μάχεται για την κορυφή, να παίζει σε τελικούς Grand Slam και δεν αρκείται σε συμμετοχές.

Στα 30 του χρόνια, ο ταλαιπωρημένος από τους τραυματισμούς Ισπανός, θέλει να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν όμως το σώμα του δεν δείχνει να τον ακολουθεί.

Ο Ναδάλ, το γνωρίζει αυτό και δείχνει ανήσυχος για το μέλλον του. "Έπαιξα καλύτερα από το Πεκίνο και πάλι δεν έφτασε. Έπαιξε καλύτερα (ο Τροίτσκι) και σέρβιρε τρομερά. Πρέπει να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Πρέπει να βρω αυτοπεποίθηση, είναι πολύ δύσκολη περίοδος για μένα" δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια είπε: "Πρέπει να δημιουργώ ζημιά με το forehand, δεν έκανα αυτά που έπρεπε πιθανώς λόγω του καρπού. Δεν βάζω δύσκολα στους αντιπάλους μου και πρέπει να το κάνω του χρόνου. Πρέπει να βελτιωθώ και στα πόδια και να ξαναγίνω πιο γρήγορος".

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του τόνισε: "Για μένα η χρονιά σχεδόν τελείωσε. Δεν ξέρω τι θα κάνω τον επόμενο μήνα. Δεν είμαι σίγουρος ούτε για το πρόγραμμά μου ούτε για τα πράγματα που πρέπει να κάνω για να είμαι έτοιμος τη νέα χρονιά. Κάποιες φορές η λύση είναι η προπόνηση και να είσαι σε φάση προετοιμασίας. Είναι ευκαιρία να το κάνω. Πρέπει να μιλήσω με την ομάδα και τον θείο μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ