ΤΕΝΙΣ

Αγγελίνος: "Μας έχει εγκαταλείψει η Ομοσπονδία"

Αγγελίνος: "Μας έχει εγκαταλείψει η Ομοσπονδία"

Ο Θοδωρής Αγγελίνος στην προσωπική του σελίδα έκανε τα παράπονα του για την στάση της Ομοσπονδίας απέναντι στις εθνικές ομάδες τένις, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στους αγώνες του DAVIS CUP.

Τα δικά του παράπονα προς την Ομοσπονδία του τένις έκανε ο Θοδωρής Αγγελίνος. Ο Έλληνας τενίστας μέσα από την προσωπική του σελίδα δεν έκρυψε το παράπονό του για τη στάση της ΕΦΟΑ και το γεγονός ότι έχει παραμελήσει όλες τις εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

"Καλησπέρα σε όλους,

Έστω και λίγο καθυστερημένα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βρέθηκαν στα κορτ της Ηλιούπολης για το DAVIS CUP. Δημιουργήθηκε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Μακάρι να γίνονται πιο συχνά τέτοια event στην Ελλάδα.

Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να παίζεις μπροστά σε κόσμο στη χώρα σου, καθώς για τα παιδιά που ασχολούνται με το τένις είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθούν από κοντά τένις υψηλού επιπέδου.

Το ότι θα μπορούσε η διοργάνωση να φιλοξενηθεί σε καλύτερες εγκαταστάσεις και να προσέλκυε έτσι περισσότερο κόσμο, έχοντας μεγαλύτερη προβολή, δεν θα ήθελα να το σχολιάσω περισσότερο.

Εδώ μας έλειπαν βασικά πράγματα για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για μία τόσο σημαντική διοργάνωση. Παρόλα αυτά ευχαριστήθηκα και με το παραπάνω την παρουσία μου και ήταν από τις πιο ωραίες εμπειρίες στην αθλητική μου καριέρα μέχρι τώρα.

Ήταν κρίμα που δεν κατάφερα να κερδίσω το μονό μου την πρώτη ημέρα για να κρατήσουμε «ζωντανές» τις όποιες πιθανότητές μας για να κερδίσουμε τη συνάντηση. Γιατί με τη συμμετοχή του Ντιμιτρόφ, ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο το έργο μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους οι οποίοι εργάστηκαν για να γίνει το DAVIS CUP, καθώς και το προσωπικό της Ηλιούπολης για την άριστη φιλοξενία.

Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο για την ΕΦΟΑ, αφού εδώ και πολλά χρόνια έχει εγκαταλείψει κάθε είδους υποστήριξη προς τους αθλητές και όλες τις Εθνικές ομάδες. Ίσως είναι ένα θέμα που θα έπρεπε κάποια στιγμή να κοιτάξουν οι αρμόδιοι, αφού ακόμα και σε υποανάπτυκτες χώρες, αλλά και σε χώρες οι οποίες βρίσκονται σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από τη δική μας, οι Εθνικές ομάδες ανδρών, γυναικών και τζούνιορ, έχουν κάποια είδους βοήθεια από την ομοσπονδία και το κράτος.

Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε καμία βοήθεια από την ομοσπονδία εδώ και τρία χρόνια. Είναι πολύ σημαντική για εμάς. Αλλά περισσότερο σημαντική είναι για τους νεαρούς αθλητές, οι οποίοι προσπαθούν να παίξουν τένις σε υψηλό επίπεδο.

Ίσως τα τελευταία τρία χρόνια να υπάρχει αυτή η δικαιολογία της κρίσης και της μειωμένης επιχορήγησης των ομοσπονδιών από το κράτος. Φέτος που πήγαν τα έσοδα από τα εισιτήρια των αγώνων στο DACIS CUP; Πρόκειται για 2.000 εισιτήρια επί 20 ευρώ. Δεν είναι και λίγα.

To εισιτήριό μου για την Κολομβία μου το έβγαλε η ΕΦΟΑ. Οπότε ένα ευχαριστώ πρέπει να το πω. Αναλογικά το θεωρώ λίγο, καθώς και οι συναθλητές μου που δεν έχουν πάρει ακόμη τίποτε για τη συμμετοχή τους στο Davis Cup.

Την Μεγάλη Παρασκευή αναχώρησα για την Κολομβία, όπου θα συμμετάσχω σε δύο τουρνουά, ένα Futures και ένα Challenger.

Εύχομαι να περάσετε τέλεια τις ημέρες του Πάσχα στην Ελλάδα και να φάγατε και λίγο αρνάκι για εμένα. Γιατί στην Κολομβία αμφιβάλλω αν σουβλίζουν αρνιά πασχαλιάτικα.

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή Ανάσταση και καλό Πάσχο.

Να είστε όλοι καλά,

Θοδωρής"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ