ΤΕΝΙΣ

Αδερφός Κύργιου εναντίον Βαβρίνκα

Αδερφός Κύργιου εναντίον Βαβρίνκα

Ο μεγαλύτερος αδερφός του Νικ Κύργιου όχι μόνο υπερασπίστηκε τον αδερφό του, αλλά πήγε το σίριαλ ένα κεφάλαιο παρακάτω. Ο 20χρονος Ελληνοαυστραλός αποδοκιμάστηκε από το κοινό του Μόντρεαλ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του "Rogers Cup".

Τα αδέρφια Χρήστος και Νικ Κύργιος είναι πολύ δεμένα. Ο μεγαλύτερος αδερφός, ο Χρήστος, γυμναστής στο επάγγελμα και παρουσιαστής ραδιοφωνικής εκπομπής, υπερασπίστηκε "στον αέρα" το μικρότερο αδερφό του, υπενθυμίζοντας πως ο Σταν Βαβρίνκα είχε κάνει δηλώσεις σε ειρωνικό ύφος όταν ο Νικ είχε αποσυρθεί από αγώνα με τον Ελβετό στο τουρνουά του Κουίνς τον Ιούνιο.

Ο Χρήστος είπε πως ο 30χρονος Βαβρίνκα μιλούσε άσχημα για τον Βαβρίνκα. "Νομίζω πως μπορείς να περιμένεις να σου απαντήσουν όταν σε αντιμετωπίζουν στη συνέχεια", προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απρεπή συμπεριφορά του αδερφού του, αναφερόμενος στη φημολογούμενη σύντροφο του κατόχου του Ρολάν Γκαρός, την 19χρονη Ντόνα Βέκιτς και το παρελθόν της με τον καλύτερο φίλο του Κύργιου, τον 19χρονο Ελληνοαυστραλό Θανάση Κοκκινακη.

Ο Χρήστος όμως προχώρησε και παραπέρα, προσβάλλοντας τη Βέκιτς, αναγκάζοντας τον παραγωγό της εκπομπής να τον "κόψουν" στον αέρα; Τι είπε ο Χρήστος; " Η Ντόνα αγάπησε τον "Κοκκ". Αυτό είναι το παρατσούκλι του Κοκκινάκη και βέβαια στην αγγλική γλώσσα σημαίνει κάτι άλλο.

Αδερφός Κύργιου εναντίον Βαβρίνκα

Η Ντόνα Βέκιτς στο Γουίμπλεντον

Ο μεγαλύτερος αδερφός του Κύργιου στη συνέχεια κατέφυγε στο Facebook και ισχυρίστηκε πως μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια υπήρξε και επεισόδιο ανάμεσα στον Κύργιο και στον Βαβρίνκα. Είναι ξεκάθαρο πως ο Ελβετός δεν άκουσε τι είπε ο Κύργιος κατά τη διάρκεια του ματς. Στις δικές του δηλώσεις υπονόησε πως αναζήτησε τον Κύργιο.

Εν τω μεταξύ λίγες ώρες μετά την επιβολή προστίμου ύψους 10.000 δολαρίων από την ATP, ο Κύργιος επέστρεψε στο κορτ για τον αγώνα με τον Τζον Ίσνερ. Γνώρισε την ήττα από τον Αμερικανό και το κοινό τον αντιμετώπισε πολύ αυστηρά, υποδοχή που περίμενε ο δεξιόχειρας από την Καμπέρα.

Και αν επικρατεί σιγή ιχθύος από τα στρατόπεδα των Κοκκινάκη και Βέκιτς, οι υπόλοιποι παίκτες τοποθετούνται. Η Βικτόρια Αζαρένκα, φίλη του Κύργιου και φημολογούμενη σύντροφος του μέχρι πριν από λίγους μήνες, αναφέρθηκε στην παιδεία των νέων παικτών, ο Ράφα Ναδάλ είπε το νεαρό της ηλικίας του δεν αποτελεί δικαιολογία, " δεν έκανε τα σωστά πράγματα στο κορτ. Έχει χρόνο να βελτιώσει τη συμπεριφορά του. Είμαι σίγουρος πως είναι έξυπνος και θα τα καταφέρει", ενώ ο Νόβακ Τζόκοβιτς προσφέρθηκε να δώσει συμβουλές στους νέους παίκτες της ATP αν του ζητηθεί από την ένωση και τους συναθλητές του.

Το τελευταίο σχόλιο του Κύργιου στο Twitter:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ