ΤΕΝΙΣ

1.000.000€ για συνεντεύξεις ο Ναδάλ

1.000.000€ για συνεντεύξεις ο Ναδάλ

Έρευνα στα οικονομικά της ισπανικής κρατικής τηλεόρασης (TVE) έδειξε πως ο Ράφα Ναδάλ εισέπραξε χρήματα για να δίνει συνεντεύξεις μετά τους αγώνες.

Δεν θεωρείται σκάνδαλο γιατί οι κορυφαίοι αθλητές και δεν είναι πολλοί στον πλανήτη δημιουργούν και εφαρμόζουν τους δικούς τους κανόνες. Ωστόσο είναι πραγματικά περίεργη είδηση.

Στην κρατική τηλεόραση της Ισπανίας, γνωστή ως TVE, έχει ξεκινήσει "κούρεμα" και η ολοκλήρωση έρευνας για τα έξοδα των κρατικών καναλιών τα τελευταία επτά χρόνια, αποκάλυψε πως ο Ναδάλ εισέπραξε 1.000.000€ σε χρονική περίοδο δύο ετών, προκειμένου να δίνει συνέντευξη μετά τους αγώνες.

Η κρατική τηλεόραση της Ισπανίας έχει τα δικαιώματα του Ρολάν Γκαρός και του Davis Cup, διοργανώσεις που ο Ναδάλ είναι πολύ δυνατός.

Έτσι οι άνθρωποι πλήρωσαν για να έχουν πρώτοι μια δήλωση του Ναδάλ. Και να φανταστείτε πως το τένις είναι ένα από τα πιο φτηνά προγράμματα του TVE (σ.σ. προβάλλονται αρκετά τουρνουά στο αθλητικό Teledeporte), το κόστος των οποίων ανέρχεται σε 5.000.000€ για κάθε τηλεοπτική σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ