ΣΤΙΒΟΣ

Υποψήφια για Ευρωπαία αθλήτρια του μήνα η Στεφανίδη!

Υποψήφια για Ευρωπαία αθλήτρια του μήνα η Στεφανίδη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου επέλεξε την Κατερίνα Στεφανίδη μεταξύ των πέντε κορυφαίων αθλητριών του στίβου για το μήνα Αύγουστο. Ψηφίστε για να την φέρετε στην πρώτη θέση!

Το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη στο Ρίο, την έχει φέρει πλέον μεταξύ των κορυφαίων αθλητριών του στίβου στην Ευρώπη. Κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα και από την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου να την συμπεριλάβει μεταξύ των πέντε καλύτερων για το μήνα Αύγουστο.

Μαζί της βρίσκονται άλλες τέσσερις χρυσές Ολυμπιονίκεις, η Πολωνή Ανίτα Βλόνταρτσικ στη σφυροβολία, η Ισπανίδα Ρουτ Μπεϊτία στο ύψος, η Βελγίδα Ναφισατού Τιάμ στο έπταθλο και η Κροάτισσα Σάντρα Πέρκοβιτς στη δισκοβολία.

Μάλιστα, στη σελίδα της Ομοσπονδίας στο Facebook, το φίλαθλο κοινό έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει για την κορυφαία του Αυγούστου, πατώντας like στην αντίστοιχη φωτογραφία έως το μεσημέρι (13:00 ώρα Ελλάδος) της Πέμπτης. Αν λοιπόν, θέλετε να αναδείξετε την Κατερίνα Στεφανίδη, τις προσπάθειες της οποίας στηρίζει η Stoiximan.gr, ως κορυφαία Ευρωπαία αθλήτρια του στίβου, δεν έχετε παρά να της δώσετε... ψήφο εμπιστοσύνης στην παρακάτω φωτογραφία.









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ