ΣΤΙΒΟΣ

Υποψήφια για αθλήτρια του μήνα η Στεφανίδη

Υποψήφια για αθλήτρια του μήνα η Στεφανίδη
KIRBY LEE

Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου επέλεξε την Κατερίνα Στεφανίδη ανάμεσα στις πέντε υποψήφιες για καλύτερη αθλήτρια στην Ευρώπη για τον Φεβρουάριο.

Το εντυπωσιακό Πανελλήνιο ρεκόρ της Κατερίνας Στεφανίδη είναι πιθανό να της χαρίσει και τον τίτλο της καλύτερης αθλήτριας στην Ευρώπη για τον Φεβρουάριο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ βρίσκεται ανάμεσα στις υποψήφιες που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 20 Φεβρουαρίου η Κατερίνα Στεφανίδη είχε ξεπεράσει τα 4.90 σε μίτινγκ στη Νέα Υόρκη. Έτσι, έγινε η πρώτη Ελληνίδα που ξεπερνά το συγκεκριμένο ύψος κάνοντας παράλληλα την καλύτερη επίδοση φέτος στην Ευρώπη και την τέταρτη καλύτερη στον κόσμο.

Οι άλλες υποψήφιες είναι οι:

Ντάφνε Σίπερς: έχει την καλύτερη επίδοση στον κόσμο στα 60μ. με επίδοση 7 δευτερόλεπτα.

Σίντι Ρόλεντερ: έκανε ατομικό ρεκόρ και την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη για φέτος στα 60μ. μετ εμποδίων με χρόνο 7.88''.

Αλεκσάντρα Βέστερ: έκανε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο στο άλμα εις μήκος με επίδοση 6.95μ.

Σιφάν Χασάν: έκανε την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη στα 1500μ. με 4:01.40

Αν θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια της Κατερίνας Στεφανίδη να αναδειχθεί καλύτερη αθλήτρια για τον Φεβρουάριο αρκεί να κάνετε ένα like στην φωτογραφία που ακολουθεί.

Ekaterini Stefanidi (GRE) set a national pole vault record and European-leading height of 4.90m when winning at the Millrose Games in New York on 20 February.

Posted by European Athletics on Tuesday, 1 March 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ