ΣΤΙΒΟΣ

Χειρουργήθηκε ο Μάστορας

Χειρουργήθηκε ο Μάστορας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε εγχείρηση αφαίρεσης οστεόφυτων από τους αστραγάλους υποβλήθηκε ο πρωταθλητής του άλματος σε ύψος Αντώνης Μάστορας.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο πρωταθλητής του ύψους, Αντώνης Μάστορας. Ο 25χρονος άλτης υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης οστεόφυτων από τους αστραγάλους.

Την επιτυχημένη επέμβαση πραγματοποίησε ο γιατρός του ΣΕΓΑΣ Διονύσης Χίσσας την περασμένη Τετάρτη 6 Απριλίου στην κλινική Metropolitan Φαλήρου.

Ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης πήρε εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία του. Η αποκατάστασή του όμως θα διαρκέσει περίπου δύο μήνες κάτι που τον φέρνει πίσω στην προετοιμασία του για την φετινή, ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά και ουσιαστικά δεν θα μπορέσει να είναι παρών στις μεγάλες αγωνιστικές προκλήσεις.

Συνέντευξη Τύπου για το Kallithea Run

Την ερχόμενη Τρίτη 12 Απριλίου η οργανωτική επιτροπή του αγώνα Kallithea Run θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο, Ματζαγριωτάκη 76 αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν ο Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Κάρναβος, ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Κώστας Ευσταθίου, ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού και αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος και οι Ολυμπιονίκες της πόλης Κλέλια και Αννυ Πανταζή και Σοφία Παπαδοπούλου.

Οι ομιλητές θα δώσουν τις λεπτομέρειες για τον Κυριακάτικο αγώνα (17/4), για τις εγγραφές, τις συμμετοχές, τις διαδρομές και τις παράλληλες εκδηλώσεις που προγραμματίζουν.

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10, 5, 2,5χλμ και σκυταλοδρομία 4χ2,5χλμ με την πλατεία Δαβάκη να είναι στο επίκεντρο των εκδηλώσεων αφού εκεί θα γίνουν όλες οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί

Στις 08:30 θα δοθεί η εκκίνηση για τον αγώνα δρόμου 10χλμ και της σκυταλοδρομίας 4χ2,5χλμ ενώ στις 10:00 δίνεται η εκκίνηση για τα 5χλμ και στις 11:00 για τα 2,5χλμ στον οποίο παίρνουν μέρος μαθητές Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίου.

Photo credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ