ΣΤΙΒΟΣ

Βασιλειάδης: "Μία ακόμα μεγάλη βραδιά"

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΣΑΤ / ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΣΑΤ / ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με γραπτή του δήλωση συνεχάρη τον Κώστα Φιλιππίδη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

Το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου το οποίο διεξάγεται στο Βελιγράδι ήρθε δια χειρός Κώστας Φιλιππίδη. Ο 30χρονος πρωταθλητής του επί κοντώ κατέλαβε τη δεύτερη θέση με επίδοση 5,85μ. που αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ.

Αυτό ήταν το 27ο μετάλλιο της Ελλάδα στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ το Σάββατο (4/3) η χώρα μας έχει μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσει ακόμα δύο με τις Παπαχρήστου και Στεφανίδη.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, λίγο μετά την επιτυχία του Κώστα Φιλιππίδη τόνισε: "Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Κώστα Φιλιππίδη για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στον τελικό του άλματος επί κοντώ των ανδρών στο Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στο Βελιγράδι.Ο ελληνικός κλασικός αθλητισμός έζησε ακόμη μια μεγάλη βραδιά. Καλή συνέχεια στη διοργάνωση σε όλους τους Έλληνες αθλητές που ακολουθούν".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ