ΣΤΙΒΟΣ

Βασιλειάδης: "Μεγάλη τιμή να έχουμε μία από τις καλύτερες αθλήτριες στον κόσμο"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 / ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 / ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, υποδέχτηκε την Κατερίνα Στεφανίδη κατά την επιστροφή της από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου.

Ανάμεσα σε όσους περίμεναν την Κατερίνα Στεφανίδη να φτάσει στη χώρα μας ήταν και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Μετά τις καθιερωμένες δηλώσεις της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας πήρε και εκείνος το λόγο για να τη συγχαρεί για τη μεγάλη της επιτυχία.

Αρχικά, ο Υφυπουργός αθλητισμού είπε: "Αυτό το μετάλλιο αντικατοπτρίζει τους κόπους και τις προσπάθειες της Κατερίνας αυτό το μετάλλιο. Η Πολιτεία και εγώ ως εκπρόσωπος της είμαστε εδώ για να την τιμήσουμε που σε δύσκολες συνθήκες δίνει χαρά στους συμπολίτες μας. Ο ελληνικός αθλητισμός παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες παραμένει σε υψηλό επίπεδο και μπροστά μας θα έχουμε όπως και για την υπόλοιπη χώρα μόνο τα καλύτερα. Παρά τις δυσκολίες τα καλύτερα έρχονται. Κατερίνα σε ευχαριστούμε και νομίζω ότι είναι μεγάλη τιμή που έχουμε μία από τις καλύτερες αθλήτριες στον κόσμο".

Στη συνέχεια αναφερόμενος στα προβλήματα που υπάρχουν και τις παροχές που δίνονται προς τους αθλητές είπε: "Η Πολιτεία έκανε πάντα ότι μπορεί. Στις καλές εποχές δεν έγιναν οι καταλληλότερες κινήσεις, αλλά δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για αυτό. Αυτή τη στιγμή σε δύσκολες συνθήκες κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε δίπλα στους αθλητές. Προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Προφανώς αυτά που μπορούμε να κάνουμε μπορούν να φτάσουν μέχρι σε ένα σημείο, αλλά κάθε χρονιά γίνονται καλύτερα. Για αυτό είμαστε αισιόδοξοι. Με δουλειά, σκληρή δουλειά και χωρίς πολλές κουβέντες προχωράμε. Προσπαθούμε να παρέχουμε σε όλους τους αθλητές τις καλύτερες δυνατές συνθήκες"

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ