Τρία πανελλήνια ρεκόρ στο ΣΕΦ - Στίβος - SPORT 24
loading...
 

Τρία πανελλήνια ρεκόρ στο ΣΕΦ

Τρία πανελλήνια ρεκόρ σημειώθηκαν με το καλημέρα στην ημερίδα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ. Το όριο συμμετοχής στο παγκόσμιο της Κων/πολης έπιασε η Έλενα Φιλάνδρα στα 800μ.

Τρία πανελλήνια ρεκόρ στο ΣΕΦ

Η Έλενα Φιλάνδρα έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη.

 

Βελτίωσε το πανελλήνιιο ρεκόρ στα 800 μέτρα, πραγματοποιώντας 2:02.08 (σ.σ. το παλιό ήταν δικό της με 2:03.45 το 2007 στο ΣΕΦ), αγωνιζόμενη στην ημερίδα κλειστού στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 

Η νικήτρια είπε "το περίμενα ότι θα ξεκινήσω δυνατά. Ήμουν ενθουσιασμένη με την προετοιμασία που είχα κάνει στην Αιθιοπία και περίμενα να δω τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένω ότι στους επόμενους αγώνες θα πάω ακόμη καλύτερα".

 

Πανελλήνια ρεκόρ σημειώθηκαν και στο βάδην. Η Δέσποινα Ζαπουνίδου διένυσε τα 3.000 μ. βάδην σε 13.02.45 και βελτίωσε το 13:12.51 που είχε σημείωσε η Καλλιόπη Γαβαλάκη το 1990.

 

Στα 5.000 μ. βάδην, νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (ΕΑΡ), όμως, ο Ζαχαριας Τσαμουδάκης (ΓΑΣ Ιλισσός) διένυσε την απόσταση σε 20.35.16 και πέτυχε διπλό πανελλήνιο ρεκόρ, τόσο για την κατηγορία των Εφήβων όσο και για τον Παίδων. 

 

Πρεμιέρα έκανε και η Βούλα Παπαχρήστου στον κλειστό, επικρατώντας στο μήκος με άλμα στα 6,33μ που είναι και ατομικό ρεκόρ για την ίδια. Εξήγησε πως είναι μεν δύσκολο να κυνηγήσει το όριο για την Πόλη στο μήκος, αλλά φέτος θα κάνει και μήκος και τριπλούν.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ | TEΛΙΚΟΙ

1-1 με... καρφί Μπατίστ

Συγκλονιστικό ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει στο... πινκ-πονκ των τελευταίων φάσεων τον Ολυμπιακό (81-79) και να κάνει το 1-1 στη σειρά των τελικών, χάρις στο κάρφωμα του Μπατίστ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Αλαφούζος: "Αυτοσκοπός ο... Παναθηναϊκός"

Ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε πως η αδειοδότηση είναι το πρώτο μέλημα για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και έπονται όλα τα άλλα. Ειρωνική απάντηση σε ερώτηση για το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα.

 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ | ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ανέλπιστο μετάλλιο από Σαμιλίδη!

Ο 18χρονος Παναγιώτης Σαμιλίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ | ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Νέο μετάλλιο για Δρυμωνάκο

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.

ΠΕΥΚΗ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Είχαν κλείσει ραντεβού για να μαχαιρωθούν"

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Πεύκης καταγγέλλει πως οπαδοί μεγάλων ομάδων είχαν κλείσει ραντεβού για να μαχαιρωθούν στο επεισοδιακό παιχνίδι με τον Περαμαϊκό

WRC | ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Στην Κινέτα μίλησε ο Λάτβαλα

Ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα προηγείται στην κατάταξη του Ράλλυ Ακρόπολις. Ο Πέτερ Σόλμπεργκ πλήρωσε την κακή επιλογή ελαστικών.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή