ΣΤΙΒΟΣ

Τραυματίστηκε και χάνει τους Ολυμπιακούς ο Ταμπέρι

Τραυματίστηκε και χάνει τους Ολυμπιακούς ο Ταμπέρι

Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι υπέστη ρήξη συνδέσμων αστραγάλου στην προσπάθεια του να σπάσει το ρεκόρ Ιταλίας στο άλμα εις ύψος και θα χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. (VIDEO)

Περίεργο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Τζιανμάρκο Ταμπέρι. Ο Ιταλός άλτης είναι αυτή τη στιγμή ο πιο φορμαρισμένος αθλητής στο ύψος και έδειχνε έτοιμος για να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Έτσι, στο Diamond League του Μονακό θέλησε να σπάσει όχι μία, αλλά δύο φορές το ρεκόρ Ιταλίας. Αρχικά, ξεπέρασε τα 2,39μ. και στη συνέχεια θέλησε να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.

Στη δεύτερη προσπάθεια του να περάσει τα 2,41μ. σχίστηκε το παπούτσι του με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη συνδέσμων αστραγάλου.

Το Σάββατο ο Ταμπέρι πήγε για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα νέα δεν ήταν αυτά που περίμενε. Αρχικά, ο Ιταλός άλτης πηγαίνοντας για τις εξετάσεις του τόνισε μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter: "Είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν υπάρχει κάτι για να κάνω. Αλλά, εάν υπάρχει μία πιθανότητα σας παρακαλώ προσευχηθείτε για εμένα".

Στη συνέχεια όμως μαθαίνοντας ότι ο τραυματισμός του θα του στοιχίσει τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ξέσπασε στο instagram: "Ας με ξυπνήσει κάποιος από αυτόν τον εφιάλτη. Δώστε μου πίσω τα όνειρα μου. Όλα αυτά τα χρόνια μόνο για αυτή την προσπάθεια, όλες αυτές οι θυσίες για αυτή τη μέρα. Θα μπορούσα να πω ότι θα επιστρέψω πιο γερός, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κλάψω"

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ