ΣΤΙΒΟΣ

Τραυματίας ξανά ο Μπολτ

Τραυματίας ξανά ο Μπολτ

Τα προβλήματα συνεχίζονται για τον Γιουσέιν Μπολτ. Ανήσυχος ο προπονητής του, την ώρα που ο Μπολτ βρίσκεται ήδη στο Μόναχο για να εξεταστεί από το διάσημο γιατρό Χανς-Βίλελμ Μίλερ-Βόλφαρτ.

Δεν αποκλείεται να μη δούμε τον Γιουσέιν Μπολτ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου (22-30/8). Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν στα 100 και στα 200 μετρα απέσυρε τη συμμετοχή του από τα Diamond League στο Παρίσι και στη Λωζάννη, δεν θα κάνει αγώνα τον Ιούλιο.

Ο 28χρονος Τζαμαϊκανός έχει ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι και βρίσκεται ήδη για θεραπεία στο Μόναχο, όπου τον παρακολουθεί ξανά ο διάσημος πρώην γιατρός της Μπάγερν Μοναχου, Χανς-Βίλελμ Μίλερ-Βόλφαρτ τον οποίο εμπιστεύεται με κλειστά μάτια ο Μπολτ.

" Για αρκετές εβδομάδες τώρα διαμαρτύρεται και έχει περιορίσει σε σημαντικό βαθμό την προπόνηση του. Είμαι πραγματικά ανήσυχος για την εξέλιξη της προετοιμασίας του. Όσο για το τι θα γίνει από τώρα μέχρι το Πεκίνο, αυτό εξαρτάται από το τι θα μάθω όταν θα συζητήσω με το γιατρό", δήλωσε ο Γκλεν Μιλς, ο προπονητής του Μπολτ.

Ο τριπλός παγκόσμιος πρωταθλητής της Μόσχας έχει εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου. Το 2014 υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι, χάνοντας εννιά εβδομαδες από την προπόνηση με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί σχεδόν καθόλου.

Φέτος, οι χρόνοι του Μπολτ δεν είναι καλοί (10.12 δευτερόλεπτα στα 100μ. και 20.13 στα 200μ.). Απέσυρε τη συμμετοχή του από το πρωτάθλημα της Τζαμάικα. Πιθανή απουσία του Μπολτ από το παγκόσμιο πρωταθλημα θα είναι πραγματικά μεγάλο χτύπημα για τους διοργανωτές, οι οποίοι προσμένουν όχι μόνο την αναμέτρηση του με τους Αμερικανούς Τζάστιν Γκάτλιν και Τάισον Γκέι, αλλά και την επιστροφή του κατόχου 14 Ολυμπιακών και παγκόσμιων μεταλλίων στη "Φωλιά του Πουλιού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ