ΣΤΙΒΟΣ

Το Top-5 της Στεφανίδη για το 2017!

ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η Κατερίνα Στεφανίδη μέτρησε αντίστροφα για την αλλαγή του χρόνου επιλέγοντας τις πέντε καλύτερες στιγμές της από το 2017! (VIDEO)

Το 2017 σίγουρα θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη της Κατερίνας Στεφανίδη ως η χρονιά της καθιέρωσης της στην κορυφή του γυναικείου επί κοντω. Κατέκτησε εύκολα το χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου και για δεύτερη διαδοχική χρονιά ολοκλήρωσε το Diamond League ούσα στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Αν σε αυτά προσθέσουμε το γεγονός ότι ηττήθηκε σε έναν μόλις αγώνα από τους 16 που έδωσε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και το γεγονός ότι βελτίωσε το Πανελλήνιο ρεκόρ στον τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος ανεβάζοντας τον πήχη στα 4.91μ (βελτίωσε κατά έξι εκατοστά τη δική της επίδοση από πέρσι που ήταν 4.85μ.) καταλαβαίνει κανείς ότι και το 2017 της ανήκε.

Ποιες ήταν όμως η στιγμές που ξεχώρισε η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο Facebook;

5. ΤΟ 4.85 ΣΤΗ ΡΩΜΗ

Στο Νο5 έβαλε το 4.85 που έκανε στο Golden Gala της Ρώμης. Μία επίδοση η οποία εκείνη την περίοδο ήταν η καλύτερη στον κόσμο.

4. ΤΟ 4.87 ΣΤΗ ΖΥΡΙΧΗ

Η επόμενη θέση έχει έναν αγώνα ο οποίος ήταν ναι μεν επίδειξης, όμως και εκεί η σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια ήταν εντυπωσιακή. Πρόκειται για τον αγώνα που διεξήχθη στον σιδηροδρομικό σταθμό της Ζυρίχης στο πλαίσιο του Diamond League με την Στεφανίδη να ξεπερνά τα 4.87μ. επίδοση η οποία είναι η δεύτερη καλύτερη της στον κλειστό στίβο και η τρίτη συνολικά.

3. Η ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ DIAMOND LEAGUE

Από εδώ και πέρα κάθε άλμα που επέλεξε συνοδεύεται και με μία διάκριση. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το 4.85μ. επίδοση που έκανε στον τελικό του Diamond League ο οποίος διεξήχθη στις Βρυξέλλες και της χάρισε για δεύτερη σερί χρονιά το διαμάντι.

2. ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Στη δεύτερη θέση επέλεξε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Εκεί η Κατερίνα Στεφανίδη πήγε με τον τίτλο του μεγάλου φαβορί στο Βελιγράδι και με 4.85μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

1. ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει διαφορετική επιλογή για την κορυφή. Στο Λονδίνο η Κατερίνα Στεφανίδη επιβεβαίωσε το γεγονός ότι είναι η καλύτερη αθλήτρια στον κόσμο και με 4.91μ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ και καλύτερη επίδοση στον κόσμο για το 2017.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ