ΣΤΙΒΟΣ

Το συνέδριο της ABAF για το καλεντάρι

Το συνέδριο της ABAF για το καλεντάρι

Το συνέδριο της Βαλκανικής Ομοσπονδίας είναι σε εξέλιξη στο Τελ Αβίβ. Την Δευτέρα (19/9) τα μέλη της ABAF συνεδρίασαν με βασικό θέμα την συγκρότηση του αγωνιστικού προγράμματος της νέας χρονιάς.

Το συνέδριο της Βαλκανικής Ομοσπονδίας είναι σε εξέλιξη στο Τελ Αβίβ από την Κυριακή (18/9). Χθες τα μέλη της ABAF συνεδρίασαν με βασικό θέμα την συγκρότηση του αγωνιστικού προγράμματος της νέας χρονιάς.

Την χώρα μας εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας και μέλος της ΕΑΑ, Παναγιώτης Δημάκος και ο διευθυντής αγώνων του ΣΕΓΑΣ, Ανδρέας Γκόγκας. Στο Ισραήλ για το συνέδριο της ABAF βρίσκεται και ο πρόεδρος της IAAF, Σεμπάστιαν Κόε, που σήμερα θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει για τις επικείμενες αλλαγές στο καταστατικό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Η Ελλάδα όπως το 2016 έτσι και ο 2017 θα φιλοξενήσει στη Φλώρινα το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην στις 8 Απριλίου. Την τιμητική της έχει η Σερβία, που το χειμώνα θα διοργανώσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι και νωρίτερα θα φιλοξενήσει στο ίδιο στάδιο και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Στην ίδια χώρα θα γίνει και η αντίστοιχη διοργάνωση του ανοιχτού, στην πόλη Νόβι Παζάρ.

Οι προτάσεις του συνεδρίου για το καλεντάρι του 2017, θα επικυρωθούν στο αντίστοιχο συνέδριο της ΕΑΑ, το οποίο θα γίνει τον Οκτώβριο.

Αναλυτικά:

11/2 Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ε/Ν, Κωνσταντινούπολη (Τουρκία)

25/2 Βαλκανικό Πρωτάθλημα Α/Γ, Βελιγράδι (Σερβία)

8/4 Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην, Φλώρινα (Ελλάδα)

14/5 Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, Πρίστινα (Κόσοβο)

3/6 Βαλκανικό Πρωτάθλημα Π/Κ, Ελμπασάν (Αλβανία)

10/6 Βαλκανικό Πρωτάθλημα ορεινού δρόμου, Τέτεβεν (Βουλγαρία)

1-2/7 Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ε/Ν Κραϊόβα (Ρουμανία)

22-23/7 Βαλκανικό Πρωτάθλημα Α/Γ, Νόβι Παζάρ (Σερβία)

8/11 Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου, Ζαγκρεμπ (Κροατία)

11/11 Βαλκανικό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου, Κανακάλε (Τουρκία)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ