ΣΤΙΒΟΣ

Το Παρίσι μιλάει ελληνικά

Το Παρίσι μιλάει ελληνικά
INTIME SPORTS

Το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους αθλητές της εθνικής ομάδας που αγωνίζονται στο Diamond League αρχής γενομένης το Σάββατο από το Παρίσι.

Με μια από τις καλύτερες επιδόσεις στο επί κοντώ ο Κώστας Φιλιππίδης αγωνίζεται το Σάββατο (4/7) στο Diamond League στο Παρίσι. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στον κλειστό στίβο κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ προ ολίγων ημερών στο Λαντάου της Γερμανίας με 5,85μ. Φυσικά το κορυφαίο όνομα στον αγώνα είναι ο παγκόσμιος ρέκορντμαν Ρενό Λαβιλενί με 6,05μ. φέτος.

Στο επί κοντώ γυναικών η Νικόλ Κυριακοπούλου έχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση με 4,80μ. πίσω από τη χρυσή Ολυμπιονίκη, Τζεν Σουρ με 4,82μ. Η Κατερίνα Στεφανίδη θα κάνει τον πρώτο της αγώνα μετά το γάμο της και έχει κάνει φέτος 4,71μ. Μετά το Νανσί ο πρωταθλητής μας στα 110μ. εμπόδια, ο Κώστας Δουβαλίδης θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου στο Παρίσι.

Ελληνική συμμετοχή υπάρχει και στο ύψος ανδρών με τον Αντώνη Μάστορα. Βελτίωσε τη φετινή του επίδοση με 2,26μ. και ανάμεσα στους αντιπάλους του είναι ο Μουτάζ Εσά Μπαρσίμ με 2,41μ. φέτος και ο σπουδαίος Ιβάν Ούσοβ με 2,32μ. φέτος, αλλά ατομικό ρεκόρ στα 2,41μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ