ΣΤΙΒΟΣ

Το Ηράκλειο ετοιμάζεται για την γιορτή με μουσική

Το Ηράκλειο ετοιμάζεται για την γιορτή με μουσική

Συνεχίζονται οι δράσεις προβολής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων, με στόχο την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων θεατών στο Παγκρήτιο στάδιο, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (20-21/6).

Στο πλαίσιο αυτό - με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης και την οργανωτικής επιτροπής- θα πραγματοποιηθεί, από την ερχόμενη εβδομάδα (15-20/6) σειρά μικρής διάρκειας συναυλιών στις πλατείες του Ηρακλείου από τους “SOUNDS OF IRIS”, με διασκευές πολύ γνωστών τραγουδιών όπως: Jump (Van Halen), Eye of the Tiger (Survivor), Long Train Running (Doobie Brothers), I Want It All (Queen), The Final Countdown (Europe).

Τις συναυλίες θα πλαισιώσουν αθλητές και οι εθελοντές του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και φίλων παιδιών με νεοπλασία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ».

Αναλυτικό πρόγραμμα:

Δευτέρα 15/6, ώρα 14.00 – Πλατεία Λιονταριών (αίθριο της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου)

Τρίτη 16/6, ώρα 20.00 – Πλατεία Ελευθερίας

Τετάρτη 17/6, ώρα 14.00 – Πλατεία Αγίου Τίτου

Πέμπτη 18/6, ώρα 20.00 – Πλατεία Δασκαλογιάννη

Παρασκευή 19/6, ώρα 14.00 – Πλατεία Καλλεργών (Λότζια)

Σάββατο 20/6, ώρα 16.15 – Παγκρήτιο Στάδιο, Κερκίδα των Παιδιών (Συντονίζει ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» με την υποστήριξη της ΔΗΚΕΗ).

Στο Ραμπάτ Μάστορας και Αναγνωστοπούλου

Στο Ραμπάτ αγωνίζονται την Κυριακή (14/6) δύο Ελληνες πρωταθλητές. Ο Αντώνης Μάστορας στο ύψος και η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία, θα είναι ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές στο Challenge της IAAF.

Ο Μάστορας θα προσπαθήσει να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό και να κυνηγήσει μια επίδοση καλύτερη από το 2,24 μ. των Χανίων. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τις συνθήκες που θα του επιτρέψουν να κυνηγήσει μια επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων του. Από την άλλη η Αναγνωστοπούλου διανύει πολύ καλή σεζόν, καθώς έχει φτάσει αισίως το ρεκόρ της στα 61,40 μ., επίδοση που της έδωσε την πρόκριση για το Πεκίνο. Η αθλήτρια της ΑΕΚ θα προσπαθήσει να συνεχίσει τη χρονιά με ένα ακόμη ρεκόρ, μία εβδομάδα πριν από τον αγώνα της στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Απευθείας στο Ηράκλειο θα αγωνιστεί ο Λυκούργος Τσάκωνας, ο οποίος περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή κάποια ακύρωση στα 200 μ. στο Challenge του Ραμπάτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ