ΣΤΙΒΟΣ

Τέταρτος με 5.76 ο Φιλιππίδης στην Λωζάνη

Τέταρτος με 5.76 ο Φιλιππίδης στην Λωζάνη

Οι Φιλιππίδης και Τσάκωνας κατέκτησαν την 4η θέση στα αγωνίσματα τους στο μίτινγκ της Λωζάνης με τον πρώτο να φτάνει στο 5.76 και να μένει μακριά από το πανελλήνιο ρεκόρ που σημείωσε πριν λίγες μέρες ενώ ο δεύτερος σε μια αρκετά δύσκολή κούρσα με χρόνο 20.40 δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω.

Θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία των Φιλιππίδη και Τσάκωνα στο μίτινγκ της Λωζάνης την Πέμπτη το βράδυ παρά το γεγονός ότι κανείς εκ των δυο δεν μπόρεσε να συνδυάσει την παρουσία του με μια θέση στο βάθρο καθώς και οι δυο βρέθηκαν στην τέταρτη θέση.

Αρχικά ο Κώστας Φιλιππίδης ξεπέρασε τα 5.76 με τη δεύτερη προσπάθεια και πήρε την τέταρτη θέση στο επί κοντώ στο Diamond League της Λωζάνης. Έμεινε μακριά από το 5.91 του περασμένου Σαββάτου στο μίτινγκ του Παρισιού και είδε τους Γουτζιεκόβσκι, Χολζντέμπε και Λαβιλενί να τερματίζουν στις τρεις πρώτες θέσεις. Ο πρώτος είχε άλμα στα 5.84, ενώ οι Χολζντέμπε και Λαβιλενί πέρασαν και αυτοί το 5.76 αλλά είχαν καλύτερες προσπάθειες.

Ο Φιλιππίδης απέτυχε τρεις φορές στα 5.84 στη συνέχεια, έχοντας ξεπεράσει νωρίτερα τα 5.61 με την τρίτη προσπάθεια και έχοντας αφήσει τα 5.46 στην αρχή του αγώνα.

Με 20.40 τέταρτος ο Τσάκωνας

Ο Τσάκωνας έτρεξε σε μια κούρσα με ιδιαίτερα υψηλό βαθμό δυσκολίας, δεδομένο του ότι συμμετείχαν σε αυτή αθλητές με εξαιρετικά φετινά ρεκόρ στα 200μ. Έκανε χρόνο 20.40 και βρέθηκε στην τέταρτη θέση πίσω από τους Χιουζ (20.13), Τζομποντγάνα (20.21) και Γιανγκ (20.27).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ