ΣΤΙΒΟΣ

Τέλος ο ανοικτός στίβος για τον Καραλή

Τέλος ο ανοικτός στίβος για τον Καραλή
EUROKINISSI

Ο Εμμανουήλ Καραλής ανακοίνωσε την απόφαση του να μην αγωνιστεί καθόλου στον ανοικτό στίβο αυτό το καλοκαίρι για να συνεχίσει την αποθεραπεία στον τραυματισμό του.

Οι τραυματισμοί είναι σίγουρα μέσα στη ζωή των αθλητών και σημαντικό ρόλο για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση παίζει η αποθεραπεία τους. Ο Εμμανουήλ Καραλής αποφάσισε για αυτό το λόγο να μην αγωνιστεί καθόλου φέτος στον ανοικτό στίβο για να μπορέσει να ακολουθήσει σωστά την αποθεραπεία του.

Ο ταλαντούχος Έλληνας επικοντιστής έχει υποστεί οστικό οίδημα στον προσαγωγό και προτιμήθηκε να μην πάρει κανένα απολύτως ρίσκο.

Την ανακοίνωση έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media. Αναλυτικά η δήλωση του: "Καμιά φορά στη ζωή πρέπει να λάβεις σκληρές αποφάσεις. Δυστυχώς, ανακοίνωσα ότι δεν θα μετάσχω στον ανοιχτό στίβο αυτή τη σεζόν. Αυτός είναι ο πρώτος μου τραυματισμός και δεν θέλω να πάρω ρίσκα. Λυπημένος που δεν θα μπορέσω να εκπροσωπήσω την ελληνική σημαία, αλλά σας υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ. Καλή τύχη σε όλους τους αθλητές για το υπόλοιπο της σεζόν"

Τέλος ο ανοικτός στίβος για τον Καραλή

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ