ΣΤΙΒΟΣ

Τέλος από τους στίβους η Τζέσικα Ένις-Χιλ

Τέλος από τους στίβους η Τζέσικα Ένις-Χιλ

Το μεγάλο αστέρι του επτάθλου, η Τζέσικα Ένις-Χιλ, ανακοίνωσε σήμερα (13/10) την απόσυρση της από την αγωνιστική δράση. Μια τεράστια μορφή του κλασικού αθλητισμού. Τι δήλωσε η ίδια για το τέλος της.

Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες αθλήτριες του κλασικού αθλητισμού τις τελευταίες δεκαετίες. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να βάλει "τίτλους τέλους" σε μια λαμπρή διαδρομή. Ο λόγος για την Τζέσικα Ένις-Χιλ, η οποία είναι το "χρυσό" κορίτσι του βρετανικού στίβου.

"Έκανα σπουδαία καριέρα σ' ένα αγώνισμα που αγάπησα πολύ και η απόφαση μου ήταν σκληρή, αλλά η σωστή. Αισθάνομαι τυχερή όμως. Αποσύρομαι από τους αγώνες την καλύτερη στιγμή. Είμαι στην κορυφή, όπως πάντα επιθυμούσα", τόνισε η 30χρονη Βρετανίδα, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Λονδίνο και το ασημένιο στο Ρίο, πίσω από την Ναφισάτου Τιάμ από το Βέλγιο.

Το 2014 είχε αποσυρθεί λόγω μητρότητας, όμως επέστρεψε στην δράση και επανήλθε στο κορυφαίο επίπεδο, κατακτώντας την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου το 2015. Η ίδια ήθελε να σταματήσει και να βρίσκεται ψηλά. Τα κατάφερε και με το παραπάνω...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ