ΣΤΙΒΟΣ

Τελευταίο τεστ πριν το Παγκόσμιο για Στεφανίδη και Φιλιππίδη

ΑΦΙΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΦΙΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ EUROKINISSI

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα αγωνιστεί στο World Indoor Tour της Γλασκώβης στο τελευταίο τεστ πριν απ' το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Στο Κλερμόν Φεράν ο Κώστας Φιλιππίδης.

Στη Γλασκώβη θα γίνει την Κυριακή (25/2) ο τελευταίος αγώνας της σειράς World Indoor Tour της IAAF, μία μόλις εβδομάδα από το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης σε έναν αγώνα, που θα λειτουργήσει για εκείνη ως test event για τη διοργάνωση της επόμενης εβδομάδας, δεδομένο του ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι ανάλογος με εκείνον του Μπέρμιγχαμ.

Η ολυμπιονίκης του Ρίο έχει ξεπεράσει φέτος τα 4,83 μ. και έχει δείξει πως είναι σε θέση να προσεγγίσει το ρεκόρ της - και πανελλήνιο ρεκόρ - το οποίο είναι 4,90 μέτρα. Η 27χρονη θα διεκδικήσει στο Μπέρμιγχαμ το μοναδικό χρυσό μετάλλιο, που λείπει από τη συλλογή της.

Στη Γλασκώβη θα κάνει τον τελευταίο αγώνα της στη σεζόν η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η πρωταθλήτρια μας επέστρεψε φέτος στην αγωνιστική δράση ύστερα από την γέννηση της κόρη της και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, αφού ξεπέρασε τα 4,61 μέτρα. Η αθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη έχει ως βασικό στόχο της χρονιάς τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Η Στεφανίδη και ο Μίτσελ Κρίερ θα μεταβούν στο Μπέρμιγχαμ τη Δευτέρα (26/2).

ΣΤΟ ΚΛΕΡΜΟΝ ΦΕΡΑΝ Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Συνάντηση στο Κλερμόν Φεράν στον αγώνα του Ρενό Λαβιλενί θα έχουν την Κυριακή (25/2) ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη στο επί κοντώ.

Στη γαλλική πόλη θα βρίσκεται και ο Κώστας Φιλιππίδης, στον τελευταίο του αγώνα πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ. Ο πρωταθλητής μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς στη διάρκεια της σεζόν έχει ξεπεράσει τα 5,85 μ. και έχει δείξει σταθερότητα σε μεγάλα άλματα, γεγονός που τον χρήζει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, στη διοργάνωση του Μπέρμιγχαμ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στο Σόποτ θα κάνει στο Κλερμόν Φεράν τον έβδομο αγώνα του στη σεζόν.

Στο Κλερμόν Φεράν θα αγωνιστούν μεταξύ άλλοι οι Ρενό Λαβιλενί και Τιάγκο Ντα Σίλβα, δύο αθλητές που θα είναι πρωταγωνιστές και στη διοργάνωση της επόμενης εβδομάδας.

Ο Φιλιππίδης μαζί με τον προπονητή του Δημήτρη Κυτέα θα ταξιδέψουν την Δευτέρα για το Μπέρμιγχαμ, προκειμένου να μπουν σε ρυθμούς πλέον Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ