ΣΤΙΒΟΣ

Ταιριάζουν στον Καραλή οι αγώνες στο εξωτερικό

Ταιριάζουν στον Καραλή οι αγώνες στο εξωτερικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την άνεση του σε αγώνες με υψηλό συναγωνισμό έδειξε για μια ακόμη φορά φέτος ο Εμμανουήλ Καραλής, αυτή τη φορά σε Street Event στο Λιντς. Οι έξι καλύτεροι αγώνες του στη χρονιά.

Την άνεση του σε αγώνες με υψηλό συναγωνισμό έδειξε για μια ακόμη φορά φέτος ο Εμμανουήλ Καραλής, αυτή τη φορά σε Street Event στο Λιντς. Ο νεαρός αθλητής ξεπέρασε με την δεύτερη τα 5,31 μ. και κατέλαβε την έβδομη θέση, ενώ έχασε οριακά τις προσπάθειες στα 5,56 μ., επίδοση που θα βελτίωνε τη δική του (5,55 μ.) κορυφαία όλων των εποχών παγκοσμίως στους Παίδες

Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, που πριν τα 5,31 μ., πέρασε με την δεύτερη τα 5,16 μ., με τη συμμετοχή του στο 2ο TGW Lentos Jump, ολοκλήρωσε τον κύκλο αγώνων πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων στην Τιφλίδα. Εκεί ο πρωταθλητής μας θα είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ο σημερινός ήταν ο τέταρτος εκτός συνόρων φετινός αγώνας του 17χρονου στη θερινή σεζόν και ο ισάριθμος στον οποίο καταφέρνει να ανέβει πάνω από τα 5,30 μ., δείγμα της ικανότητας του να λειτουργεί με συναγωνισμό.

Οι έξι καλύτεροι αγώνες του Καραλή στη χρονιά:

5,55 μ. Οστράβα 20/5

5,54 μ. Γιάμπλονετς 5/3

5,53 μ. ΣΕΦ 13/2

5,40 μ. Ζαρί 11/6

5,31 μ. Πράγα 6/6

5,31 μ. Λιντς 29/6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ