ΣΤΙΒΟΣ

Τα συγχαρητήρια Τσίπρα και Μητσοτάκη στην Στεφανίδη

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2017 (Nebojsa Parausic / Eurokinissi Sports)
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2017 (Nebojsa Parausic / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσαν συγχαρητήρια μέσω twitter στην Κατερίνα Στεφανίδη για την σπουδαία επιτυχία της στο Diamond League της Ρώμης.

Η Κατερίνα Στεφανίδη κράτησε το λόγο της και κατάφερε να μετατραπεί σ' ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στο Diamond League της Ρώμης.

Η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεπέρασε τα 4.85 μ. στο επί κοντώ έγινε η κορυφαία αθλήτρια φέτος στον κόσμο και παράλληλα προσπάθησε να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ της Γελένα Ισινμπάγεβα, αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Με αφορμή την σπουδαία επιτυχία της Χρυσής Ολυμπιονίκη του Ρίο, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσαν συγχαρητήρια μέσω twitter.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας έγραψε: "Ακόμα πιο ψηλά η Κατερίνα Στεφανίδη! Στην κορυφή, με την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο. Συγχαρητήρια για τη σπουδαία προσφορά".

Ενώ, απ' την άλλη πλευρά, ο κ. Μητσοτάκης, σχολίασε: "Μόνο υπερηφάνεια για την Κατερίνα Στεφανίδη & την κορυφαία επίδοση στον κόσμο φέτος. Μπράβο σου που κρατάς την Ελλάδα ψηλά στους αιθέρες!"

Δείτε τα tweets:

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ