ΣΤΙΒΟΣ

Τα συγχαρητήρια του Παναγόπουλου και το μήνυμα στην Πολιτεία

Τα συγχαρητήρια του Παναγόπουλου και το μήνυμα στην Πολιτεία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ελλάδα κατάφερε να πετύχει το στόχο της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων της Λιλ και να πανηγυρίσει μια σπουδαία διάκριση, την παραμονή στις δώδεκα κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Τα συγχαρητήρια του Παναγόπουλου και το μήνυμα στην Πολιτεία

Χαρά και ικανοποίηση προκάλεσε η προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων της Λιλ. Η ελληνική ομάδα κατάφερε να πετύχει το στόχο της και να πανηγυρίσει μια σπουδαία διάκριση, την παραμονή στις δώδεκα κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Το αποτέλεσμα αυτό όπως είναι φυσιολογικό προκάλεσε ικανοποίηση και στη διοίκηση της ομοσπονδίας και τον πρόεδρο της Κώστα Παναγόπουλο, που βρέθηκε δίπλα στην ελληνική ομάδα το τριήμερο της δράσης.

"Θέλω να συγχαρώ τους αθλητές και τις αθλήτριες μας τους προπονητές και τις προπονήτριες τους, γιατί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και η εθνική μας ομάδα παρέμεινε στις κορυφαίες της Ευρώπης. Η μεγάλη αυτή επιτυχία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη εάν αναλογιστεί κανείς πόσες δυσκολίες και πόσα προβλήματα είχαν να ξεπεράσουν, προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους.

Καλώ την πολιτεία να κινηθεί με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς ώστε να αποκατασταθούν κρίσιμες υποδομές για τον ελληνικό στίβο. Είναι χρέος όλων μας να διευκολύνουμε την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών ώστε η πορεία του ελληνικού στίβου να παραμείνει θετική και στα χρόνια που έρχονται", είπε ο Κώστας Παναγόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ