Συνεδριάζει η ΕΠΑΣ για όρια και αγωνιστικό πρόγραμμα

Συνεδριάζει η ΕΠΑΣ για όρια και αγωνιστικό πρόγραμμα

Την Παρασκευή (1/12) θα γίνει η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Αθλητικού σχεδιασμού της ομοσπονδίας (ΕΠΑΣ), όπου θα συζητηθούν σημαντικά θέματα που αφορούν στον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Την Παρασκευή (1/12) θα γίνει η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Αθλητικού σχεδιασμού της ομοσπονδίας (ΕΠΑΣ), στη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν και θα οριστικοποιηθούν σημαντικά θέματα, που αφορούν στον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Ανάμεσα σε αυτά η οριστικοποίηση των ορίων για τη συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών στους κορυφαίους αγώνες της θερινής σεζόν. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στο Βερολίνο είναι η σημαντικότερη διοργάνωση του 2018, ωστόσο το καλεντάρι περιλαμβάνει ακόμη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Τάμπερε και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στο Γκιορ.

Τέλος στη διάρκεια της συνεδρίασης θα ολοκληρωθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας χρονιάς, καθώς και οι πόλεις διεξαγωγής των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24