ΣΤΙΒΟΣ

Στόχος το καλοκαίρι για τον Στεργιούλη

Στόχος το καλοκαίρι για τον Στεργιούλη
INTIME SPORTS

Ο πρωταθλητής των 100μ., Μάκης Στεργιούλης, δίνει τη δική του μάχη για να επιστρέψει στους στίβους και όπως όλα δείχνουν αυτό θα συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τους τελευταίους οχτώ μήνες ο Μάκης Στεργιούλης πέρασε περισσότερο χρόνο σε γιατρούς και φυσιοθεραπευτές, παρά μέσα στο στάδιο.

Το οίδημα στο γόνατο αποδείχθηκε σοβαρό εμπόδιο και του …χάλασε τα σχέδια της περσινής θερινής περιόδου.

Το τελευταίο διάστημα ο πρωταθλητής των 100 μ. δείχνει να βρίσκει και πάλι τη χαμένη του αισιοδοξία. Ύστερα από το ταξίδι στη Γερμανία και τον γιατρό Χανς Μίλερ - Βόλφχαρτ ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπευτική αγωγή με στόχο να φύγει το οίδημα το οποίο οφείλεται στην οστεοχονδρίτιδα και να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ παρακολουθείται στενά και από τον γιατρό του ΣΕΓΑΣ Διονύση Χίσσα.

«Αυτή τη στιγμή κάνω τα πάντα εκτός από τρέξιμο. Αυτό θα γίνει σε κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες. Ο γιατρός θεωρεί πως αν φύγει το οίδημα θα φύγει και ο πόνος», είπε ο έμπειρος σπρίντερ και συμπλήρωσε: «Ακόμη κι αν επιτύχουμε το στόχο μας, θα συνεχίσω να παρακολουθώ στενά την πορεία του γονάτου, προκειμένου να είμαι σίγουρος πως δεν θα υποτροπιάσει. Στις 20 Δεκεμβρίου θα κάνω την επόμενη μαγνητική προκειμένου ο γιατρός να αξιολογήσει εκ νέου την κατάσταση».

Ο Στεργιούλης δεν θα είναι σε θέση να πάρει μέρος στους αγώνες της χειμερινής περιόδου. «Είναι δεδομένο πως δεν προλαβαίνω τον κλειστό. Θέλω να γίνω καλά, να κάνω προπόνηση και να είμαι υγιής για την θερινή σεζόν», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ