ΣΤΙΒΟΣ

Στο νοσοκομείο ο Λαβιλενί

Στο νοσοκομείο ο Λαβιλενί

Ο Ρενό Λαβιλενί δεν πρόλαβε καν να πατήσει στην πίστα και εγκατέλειψε στον 24ωρο αγώνα Le Mans, ολοκληρώνοντας άδοξα την αγωνιστική σεζόν.

Το πάθος του παγκόσμιου ρέκορντμαν στο επί κοντώ, Ρενό Λαβιλενί είναι οι μοτοσικλέτες. Άλλωστε έχει μεγαλώσει σε μια... μηχανοκίνητη πόλη, το Κλερμόν Φεράν όπου βρίσκεται το εργοστάσιο της Michelin.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις 24 ώρες Le Mans με στόχο να τερματίσει σε μια θέση ψηλότερη από την 25η που είχε καταλάβει το 2013.

Φέτος, βρέθηκε σε μια καλύτερη ομάδα, αλλά δεν πρόλαβε καν να βγει στην πίστα. Ο πρώτος (από τους συνολικά τρεις οδηγούς) που έχει κάθε ομάδα, ο Νταβίντ Ντουμάν είχε πτώση στο 63ο λεπτό, προκαλώντας ζημιές στη Suzuki που οδηγούσε.

Ο Ντουμάν κατέληξε στο νοσοκομείο, η ομάδα αναγκάστηκε να αποσυρθεί και ο Λαβιλενί μαζί με τον τρίτο οδηγό Στεφάν Μεζάρ συνόδευσαν τον Ντουμάν στο νοσοκομείο.

Ο Λαβιλενί αποδείχθηκε αχτύπητος φέτος στον ανοιχτό στίβο. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ζυρίχης και αναδείχθηκε νικητής σε όλους τους αγώνες που έδωσε πλην του Diamond League της Στοκχόλμης με τη νίκη να καταλήγει στα χέρια του Κώστα Φιλιππίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ