ΣΤΙΒΟΣ

Στο ΟΑΚΑ για προετοιμασία η Λασιτσκένε

Russia's Maria Lasitskene makes an attempt in the women's high jump final during the World Athletics Championships in London Saturday, Aug. 12, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Russia's Maria Lasitskene makes an attempt in the women's high jump final during the World Athletics Championships in London Saturday, Aug. 12, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του ύψους, Μαρία Λασιτσκένε, θα πραγματοποιήσει ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας της στο ΟΑΚΑ.

Στην Αθήνα για προετοιμασία θα βρεθεί μια σπουδαία άλτρια του ύψους, η Μαρία Λασιτσκένε (πρώην Κούσινα), νικήτρια τον περασμένο Αύγουστο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Η αθλήτρια από τη Ρωσία αφού πήρε τις σχετικές - καλές - συστάσεις για τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, από την Κατερίνα Στεφανίδη αποφάσισε να ταξιδέψει στην Ελλάδα στις 4 Οκτωβρίου. Η Ρωσίδα μαζί με τον σύζυγο της θα μείνουν στην Αθήνα για περίπου ένα μήνα, όπου στην ουσία θα βάλουν τις βάσεις της προετοιμασίας για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ.

Η Λασιτσκένε ξεπέρασε φέτος τα 2,06 μ. που είναι η κορυφαία επίδοση της χρονιάς, ενώ αναδείχθηκε νικήτρια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου και κατέκτησε την πρώτη θέση στη βαθμολογία στους αγώνες Diamond League. Η Ρωσίδα αγωνίζεται ως ανεξάρτητη δεδομένο του ότι η χώρα της παραμένει ακόμη αποκλεισμένη από τις μεγάλες διοργανώσεις, λόγω των υποθέσεων ντόπινγκ.

Photo credits: (AP Photo/Matt Dunham)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ