ΣΤΙΒΟΣ

Στο Νόβι Σαντ οι Έλληνες πρωταθλητές

Στο Νόβι Σαντ οι Έλληνες πρωταθλητές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Νόβι Σαντ θα είναι ο χειμερινός προορισμός αρκετών γκρουπ, που προετοιμάζονται είτε για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου είτε για τη θερινή σεζόν.

Η ομοσπονδία όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προσπαθεί να συμβάλει με τον καλύτερο τρόπο στην προετοιμασία των αθλητών παρέχοντας τους τη δυνατότητα να βρεθούν σε προπονητικά κέντρα εντός και εκτός συνόρων.

Το Νόβι Σαντ είναι ένας από τους προορισμούς που κερδίζουν κάθε χρόνο έδαφος δεδομένο του ότι παρέχει καλές συνθήκες προετοιμασίας.

Η άλτρια του μήκους Εφη Κολοκυθά και ο προπονητής της Θωμάς Πάντος θα είναι το πρώτο γκρουπ, που θα βρεθεί στην γειτονική Σερβία. Η αθλήτρια από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας θα γυμναστεί στο Νόβι Σαντ από τις 3 έως τις 18 Δεκεμβρίου. Την ίδια περίοδο και συγκεκριμένα από τις 4 έως τις 16 Δεκεμβρίου στο ίδιο κέντρο θα βρεθεί και το γκρουπ του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Βογιατζάκη. Οι σπρίντερ Παναγιώτης Ανδρεάδης, Πάνος Τριβυζάς και Ραφαέλα Σπανουδάκη θα έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν στο προπονητικό κέντρο του Νόβι Σαντ, ενόψει των αγώνων της χειμερινής περιόδου.

Λίγο πριν την έναρξη της χειμερινής περιόδου και συγκεκριμένα στις 15 Ιανουαρίου θα βρεθούν στο ίδιο προπονητικό κέντρο ο Κώστας Δουβαλίδης και η Σοφία Υφαντίδου.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα ψηλά εμπόδια θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του πριν από τους αγώνες του κλειστού, ενώ η Υφαντίδου θα έχει την ευκαιρία να βάλει τις βάσεις για την καλοκαιρινή σεζόν. Οι δύο αθλητές θα μείνουν στην Σερβία μαζί με τους προπονητές τους Μπάμπη Σδρόλα και Μηνά Κυριάκο έως τις 29 Ιανουαρίου.

Στην ίδια πόλη θα γυμναστεί από 26-12 έως 8 Ιανουαρίου και η αθλήτρια του τριπλούν Χριστίνα Αλβερτσιάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ