ΣΤΙΒΟΣ

Στο μίτινγκ της Λιεβέν η Στεφανίδη

Greece's gold medal winner Ekaterini Stefanidi celebrates after an attempt in the women's pole vault final during the European Athletics Indoor Championships in Belgrade, Serbia, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Marko Drobnjakovic)
Greece's gold medal winner Ekaterini Stefanidi celebrates after an attempt in the women's pole vault final during the European Athletics Indoor Championships in Belgrade, Serbia, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Marko Drobnjakovic) AP PHOTO/MARKO DROBNJAKOVIC

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα αγωνιστεί το απόγευμα της Τρίτης (13/2) στο μίτινγκ που θα γίνει στη Λιεβέν στον προτελευταίο της αγώνα πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ.

Μία ακόμη στάση πρόσθεσε στο πρόγραμμα της η Κατερίνα Στεφανίδη, λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα για τον τελευταίο κύκλο των προπονήσεων της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια θα αγωνιστεί την Τρίτη (13/2) στο μίτινγκ που θα γίνει στη Λιεβέν με στόχο να βελτιώσει το 4,82 μ.., που σημείωσε πριν λίγες ημέρες στη Ρουέν.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2017 στον καθένα από τους αγώνες που προηγήθηκαν στη σεζόν έχει πετύχει φετινό ρεκόρ, ενώ έχει δείξει πως είναι θέμα χρόνου να κυνηγήσει επιδόσεις πάνω από το 4.90 μ., που είναι το ρεκόρ της στον κλειστό στίβο.

Η Στεφανίδη θα κάνει τον τελευταίο της αγώνα πριν το Μπέρμιγχαμ στις 25 του μηνός στο μίτινγκ του Ρενό Λαβιλενί, στο Κλερμόν Φεράν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ