ΣΤΙΒΟΣ

Στο Κότμπους ο Φιλιππίδης

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τη συμμετοχή πολλών κορυφαίων ονομάτων του επί κοντώ θα διεξαχθεί το μίτινγκ του Κότμπους ανάμεσα στους οποίους θα βρίσκεται και ο Κώστας Φιλιππίδης.

Φοβερός αγώνας αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (31/1) στο επι κοντώ στο μίτινγκ του Κότμπους, αφού εκεί θα βρίσκονται ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές του αγωνίσματος.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο δικός μας Κώστας Φιλιππίδης, που έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη χρονιά και έχει αφήσει υποσχέσεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια. Ο Φιλιππίδης με 5,71 μ. είναι ο τέταρτος αυτή τη στιγμή αθλητής στον κόσμο, ενώ στην στην ημερίδα του ΣΕΦ (5,70 μ.) φάνηκε έτοιμος για ακόμη μεγαλύτερα άλματα, αφού έχασε στις λεπτομέρειες τα 5,80 μέτρα.

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα προετοιμάζεται με στόχο τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ εκεί όπου θα γίνει απευθείας τελικός, όμως, νωρίτερα θα κάνει μια σειρά από δυνατούς αγώνες στην Ευρώπη, μέσα από τους οποίους θα επιδιώξει να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Στο Κότμπους θα είναι και ο Πολωνός Πιοτρ Λίσεκ, που το καλοκαίρι ήταν δεύτερος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου και ήδη φέτος έχει ξεπεράσει τα 5,83 μέτρα.

Αναλυτικά οι συμμετοχές στο Κότμπους

Μίκαλ Μπάλνερ (Γερμανία)

Σον Μπαρμπέρ (Καναδάς)

Κάρστεν Ντίλα (Γερμανία)

Κώστας Φιλιππίδης (Ελλάδα)

Ιβαν Χόρβατ (Κροατία)

Σκοτ Χιούστον (ΗΠΑ)

Σαμ Κέντρικς (ΗΠΑ)

Πιοτρ Λίσεκ (Πολωνία)

Βλάντισλαβ Μαλίχιν (Ουκρανία)

Πάβελ Βογεκόβσκι (Πολωνία)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ