ΣΤΙΒΟΣ

Στην Ουγγαρία Δουβαλίδης και Μάστορας

Στην Ουγγαρία Δουβαλίδης και Μάστορας

Παρουσία σε μίτινγκ σε Ουγγαρία, Ισπανία και Βέλγιο θα έχουν τέσσερις αθλητές του στίβου.

Από το Παρίσι στη Βουδαπέστη ταξίδεψε ο Κώστας Δουβαλίδης, που ολοκληρώνει σήμερα μία εβδομάδα αγωνιστικής περιήγησης σε γνωστά στάδια της Ευρώπης.

Ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων θα πάρει μέρος στο μίτινγκ που γίνεται την Τρίτη (7/7) στην μνήμη του Ιστβαν Γκιουλάι στην πόλη Σεκεσφεχερβάρ, ωστόσο στην άκρη του μυαλού του υπάρχει η ενόχληση στον προσαγωγό, από τον αγώνα στο Παρίσι.

Ο Δουβαλίδης στο Diamond League που έγινε στην γαλλική πόλη ισοφάρισε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ με 13.34 και μετά από δύο χρόνια έδειξε να απειλεί και πάλι ανοιχτά το φράγμα των 13.30.

Τα 110 μ. εμπ. είναι από τα δυνατά αγωνίσματα των διοργανωτών καθώς μεταξύ άλλων θα πάρουν μέρος ο κορυφαίος αθλητής φέτος στον κόσμο ο Ορλάντο Ορτέγκα (Κούβα) με 12.94, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2011 Τζέισον Ρίτσαρντσον (ΗΠΑ) με φετινό 13.12.

Αγώνα με τον αγώνα ο Αντώνης Μάστορας βρίσκει τον ρυθμό του και αυτό του επιτρέπει να κάνει σχέδια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι μετά το 2,29 μ., που του έδωσε την τρίτη θέση στο Diamond League του Παρισιού θα αγωνιστεί σήμερα στην Ουγγαρίας στο μίτινγκ "Ιστβαν Γκιουλάι", στο Σεκεσφεχερβάρ.

Εκτός συνόρων θα κάνουν τον επόμενο αγώνα τους τόσο η Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν) όσο και η Λίλη Αλεξούλη (μήκος). Η Παπαχρήστου θα αγωνιστεί στις 11 του μηνός στη Μαδρίτη και η Αλεξουλη στις 15 του ίδιου μήνα στο Βέλγιο. Αμφότερες θα επιδιώξουν εμφανίσεις, που θα της εξασφαλίζουν το όριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ