ΣΤΙΒΟΣ

Στη Ντόχα η πρεμιέρα του Τσάτουμα

Στη Ντόχα η πρεμιέρα του Τσάτουμα
INTIME SPORTS

Στο πρώτο Diamond League της χρονιάς, στη Ντόχα (9/5) θα ξεκινήσει η σεζόν για τον Λούη Τσάτουμα που έχει ως στόχο το Ευρωπαϊκό της Ζυρίχης. Συνεχίζει εντυπωσιακά η Στεφανίδη.

Ο τέταρτος το χειμώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σόποτ θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του χειμώνα και να βάλει τις βάσεις για μια εξίσου αποδοτική σεζόν.

Ο αθλητής ολοκλήρωσε το Μ. Σάββατο την προετοιμασία του στην Καλαμάτα μαζί με τον προπονητή του Δημήτρη Βασιλικό και τον συναθλητή του Γιώργο Τσάκωνα και πλέον κάνει τον προγραμματισμό του για τη θερινή σεζόν.

Η Ντόχα, θα ειναι για τον έμπειρο άλτη του μήκους, η πρώτη απο μια σειρά εμφανίσεων σε μίτινγκ στο εξωτερικό, σε μια σεζόν όπου απώτερος στόχος της είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης (12-17/8).

Συνεχίζει εντυπωσιακά η Στεφανίδη

Η ισοφάριση του ατομικού ρεκόρ ήταν η καλύτερη συνέχεια που θα μπορούσε να δώσει η Κατερίνα Στεφανίδη στη θερινή σεζόν. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ μια εβδομάδα απο τα 4,31 μ., ξεπέρασε τα 4,55 μ. και κατέλαβε την πρώτη θέση στα SAC Relays.

Η Στεφανίδη έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σε θέση να κυνηγήσει μια επίδοση πάνω απο τα 4,60 μέτρα. Μάλιστα μετά τα 4,55 μ., η Στεφανίδη δοκίμασε στα 4,65 μ., όπου είχε καλά άλματα.

Η 24χρονη, που ζει και γυμνάζεται στο Φοίνιξ των ΗΠΑ, θα συνεχίζει τους αγώνες τους την ερχόμενη εβδομάδα στα Drake Relays. Η Στεφανίδη έχει ως στόχο της σεζόν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωταθλημα της Ζυρίχης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ