ΣΤΙΒΟΣ

Στη Γερμανία οι Φιλιππίδης & Στεφανίδη

Στη Γερμανία οι Φιλιππίδης & Στεφανίδη
INTIME SPORTS

Στο μίτινγκ του άλματος επί κοντώ στο Γιόγκριμ αγωνίζονται την Τετάρτη (5/8) ο Κώστας Φιλιππίδης και η Κατερίνα Στεφανίδη λίγο πριν από τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου.

Στο μίτινγκ επί κοντώ του Γιόγκριμ (Γερμανία) θα αγωνιστούν αύριο (5/8) οι πρωταθλητές μας Κώστας Φιλιππίδης και Κατερίνα Στεφανίδη λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση τους για το μεγάλο ραντεβού της χρονιάς, το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου.

Η Κατερίνα Στεφανίδη με ατομική επίδοση 4.77μ ένατη φέτος στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει πρώτα-πρώτα την κορυφαία του αγωνίσματος Ολυμπιονίκη Κουβανή Γιαρισλέι Σίλβα με επίδοση 4.91μ. Επίσης τρεις αθλήτριες από την Γερμανία που… πάιζουν στην έδρα τους με κορυφαία την σπουδαία Σίλκε Σπίγκελμπουργκ (4.82μ ατομικό και 4.75μ φέτος), την Μαρτίνα Στρούτζ (4.80 ατομικό και 4.65 φέτος) και την συμπατριώτισσά της Καταρίνα Μπάουερ (4.65μ). Συμμετέχουν ακόμη μεταξύ άλλων Γιρίνα Πατσνίκοβα από την Τσεχία (4.72μ) και η Γαλλίδα Μάριον Λότου (4.60μ).

Στους άνδρες ο Κώστας Φιλιππίδης με 5.91μ πέμπτος φέτος στον κόσμο θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Ραφαέλ Χολτζντεπε, δεύτερος φέτος στον κόσμο με επίδοση 5.94μ. πίσω από το 6.05μ του Γάλλου Λαβιλενί οποίος όμως δεν θα αγωνιστεί αύριο στην γερμανική πόλη.

Αντίπαλοι ακόμα του αθλητή μας θα είναι ο Καναδός Σον Μπαρμπέρ (5.93μ), ο Πολωνός Πιοτρ Λίσεκ (5.90μ), Κάρλο Πεχ (Γερμανία, 5.80μ) , οι Τσέχοι Μιχάλ Μπαλνέρ και Γιαν Κούντλισκα (5.82 και 5.80μ αντίστοιχα), ο Πολωνός Ρόμπερτ Σομπέρα (5.81μ) και οι Γερμανοί Τομπίας Σέρμπαρθ (5.76) και Χέντρικ Γκρούμπερ (5.75μ)

Στον αγώνα που αρχίζει στις 17.30 οι πρωταθλητές μας είχαν αγωνιστεί και πέρσι και μάλιστα πήραν την πρώτη θέση. Ο Κώστας Φιλιππίδης με επίδοση 5.55μ και η Κατερίνα Στεφανίδη με 4.62 ίδια επίδοση που είχε πετύχει και η Νικόλ Κυριακοπούλου η οποία δεν αγωνίζεται στον φετινό αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ