ΣΤΙΒΟΣ

Στη φυλακή ο αδερφός του Μο Φάρα

Britain's Mo Farah, left, celebrates after winning the Men's 10,000 meters final during the World Athletics Championships in London Friday, Aug. 4, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) (AP Photo/Tim Ireland)
Μο Φάρα (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο αδερφός του Μο Φάρα, Ομάρ, τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για κλοπή 500 λιρών από υπάλληλο ξενοδοχείου στο Λονδίνο.

Μπλεξίματα με τις Αρχές της Μεγάλης Βρετανίας έχει ο Ομάρ Φαρά. Ο αδερφός του σπουδαίου δρομέα, Μο Φαρά, συνελήφθη στις αρχές του Ιουνίου αφού έκλεψε χρήματα από έναν υπάλληλο ξενοδοχείου.

Για την ακρίβεια, ο Ομάρ Φαρά, μαζί με μία φίλη του μπήκαν σε ένα ξενοδοχείο στο Βόρειο Λονδίνο με τον 25χρονο άνδρα να αιμορραγεί έπειτα από τραύμα στο κεφάλι.

Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στη ρεσεψιόν προσφέρθηκε να τον βοηθήσει, όμως την ώρα που το έκανε ο αδερφός του Μο Φαρά του πήρε 400 λίρες από την τσέπη του. Στη συνέχεια απειλώντας τον υπάλληλο απέσπασε άλλες 100 λίρες από την ταμειακή μηχανή της ρεσεψιόν.

Ο Ομάρ Φαρά συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών οι οποίες και του επέβαλλαν ποινή φυλάκισης δύο ετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά κατά την οποία ο αδερφός του Μο Φαρά έχει μπλεξίματα με την αστυνομία.

Πριν από δύο χρόνια είχε συλληφθεί εκ νέου για κλοπή και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών. Μάλιστα, λόγω καλής διαγωγής τώρα είχε βγει με αναστολή.

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ