ΣΤΙΒΟΣ

Στεπάνοβα: "Το μόνο που θέλω είναι να τελειώσει όλο αυτό"

Στεπάνοβα: "Το μόνο που θέλω είναι να τελειώσει όλο αυτό"

Σε νέες της δηλώσεις της η Γιούλια Στεπάνοβα δεν έκρυψε ότι φοβάται για τη ζωή της και ότι ελπίζει να ζήσει ήρεμα από εδώ και πέρα με την οικογένεια της.

Τα όσα ζει το τελευταίο διάστημα η Γιούλια Στεπάνοβα και η οικογένεια της θυμίζουν ταινία κατασκόπων. Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων στο στίβο ήταν εκείνη η οποία βοήθησε ώστε να αποκαλυφθεί το σύστημα ντόπινγκ που δρούσε στη Ρωσία.

Έκτοτε για λόγους ασφαλείας αλλάζει συνέχεια τόπους κατοικίας μαζί με το σύζυγό της και το τριών ετών παιδί τους.

Όλα έμοιαζαν καλά μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες όταν άγνωστοι χάκαραν τον λογαριασμό της στη WADA με προφανή σκοπό να δουν που διαμένει. Αμέσως η Ρωσίδα αθλήτρια έκανε δήλωση με την οποία τόνιζε οτι φοβάται για τη ζωή της.

Τώρα, σε νέα της συνέντευξη στο NBC τόνισε ότι αυτός ο φόβος παραμένει: "Μόλις μου είπαν ότι κάποιος παραβίασε το λογαριασμό μας το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι έρχονται για εμάς και θέλουν να ξέρουν που βρισκόμαστε. Το μόνο που θέλω είναι να τελειώσει όλο αυτό".

Στη συνέχεια αναφερόμενη στους λόγους που την έκαναν να δώσει πληροφορίες στη WADA δήλωσε: "Θέλαμε να πούμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε τη χώρα μας. Θέλαμε να κάνουμε το σωστό για τον αθλητισμό και τους καθαρούς αθλητές".

Τέλος, αναφέρθηκε στη μοναδική ευχή της για το μέλλον... "Θέλουμε να σταματήσουμε να μετακινούμαστε συνέχεια. Θέλουμε επιτέλους να ζήσουμε ήρεμα" είπε χαρακτηριστικά

ΠΗΓΗ: NBCNEWS.COM

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ