ΣΤΙΒΟΣ

Στεφανίδη: "Κάλλιο αργά παρά ποτέ"

ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η Κατερίνα Στεφανίδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter εξέφρασε το παράπονο της για την ψηφοφορία των κορυφαίων από τον ΠΣΑΤ.

Την παρουσία του Μίτσελ Κρίερ ανάμεσα στην τελική τριάδα για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς στα βραβεία του ΠΣΑΤ σχολίασε η Κατερίνα Στεφανίδη. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια εξέφρασε το παράπονο της που ο προπονητής και σύζυγός της δεν ήταν ανάμεσα στους τρεις επικρατέστερους τα προηγούμενα χρόνια.

Πέρσι, ο Μιτς Κρίερ ήταν τέταρτος στη στη σχετική ψηφοφορία με 15 ψήφους.

Ο Τάσος Κορακάκης (σκοποβολή) ήταν εκείνος που κατέκτησε πέρσι το βραβείο με το Νίκο Γέμελο (Κολύμβηση) και τον Δημήτρη Ράφτη (ενόργανη γυμναστική)να συμπληρώνουν την τριάδα. Φυσικά και οι τρεις που βρέθηκαν στην πρώτη τριάδα είχαν έναν καλό λόγο για να βρίσκονται εκεί. Ο Τάσος Κορακάκης είναι πατέρας και προπονητής της Άννας Κορακάκη η οποία είχε κατακτήσει δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Νίκο Γέμελος ήταν προπονητής του Σπύρου Γιαννιώτη ο οποίος κατέκτησε και εκείνος μετάλλιο στο Ρίο, ενώ ο Δημήτρης Ράφτης είναι ο κόουτς του Λευτέρη Πετρούνια που έχει σαρώσει τα πάντα στους κρίκους.

Φέτος ο Μίτσελ Κρίερ κατάφερε να μπει στην τελική τριάδα μαζί με τον Τεο Λοράντο (υδατοσφαίριση) και τον Δημήτρη Ράφτη (ενόργανη γυμναστική). Η Κατερίνα Στεφανίδη σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη εξέλιξη έγραψε στο twitter της: "Έπρεπε να κερδίσω Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Πανευρωπαϊκό Ανοιχτου, Πανευρωπαϊκό Κλειστού και 2 Diamond League για να ψηφιστεί ο προπονητής μου στην τελική τριάδα. Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ".

Δείτε το σχετικό tweet της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ