ΣΤΙΒΟΣ

Στεφανίδη: "Αισθάνομαι δυνατή"

ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένη που διατήρησε το αήττητο σερί της στον ανοικτό της στίβο εμφανίστηκε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Τη δωδέκατη συνεχόμενη νίκη της πήρε η Κατερίνα Στεφανίδη στον ανοικτό στίβο παραμένοντας αήττητη για το 2017. Τελευταίος αγώνας στον οποίο κυριάρχησε ήταν το Diamond League του Μπέρμιγχαμ με την Παγκόσμια πρωταθλήτρια να ξεκινά τον αγώνα της από εκεί που τελείωσαν οι υπόλοιπες.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι αισθάνεται καλά και πως θέλει να διατηρήσει το αήττητο της και έτσι έθεσε ως επόμενο στόχο τον αγώνα της Ζυρίχης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τον αγώνα της: "Ήταν λίγο δύσκολα εκεί έξω με τον άνεμο να αλλάζει συνέχεια κατευθύνσεις. Ο στόχος μου ήταν να κερδίσω ειδικά από τη στιγμή που ήταν ο πρώτος αγώνας μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενη που συνέβη αυτό, αλλά ξέρω ότι πολλά από τα κορίτσια δυσκολεύτηκαν με αυτές τις συνθήκες.

Είμαι χαρούμενη,τώρα συνεχίζουμε στη Ζυρίχη και παραμένω αήττητη. Αισθάνομαι δυνατή αυτή την περίοδο και ακόμα και σήμερα που δεν πήδηξα τόσο ψηλά φάνηκε σε σχέση με τα άλλα κορίτσια. Αν δεις τα αποτελέσματα θα παρατηρήσεις ότι σε κάθε αγώνα έχω και διαφορετική αντίπαλο με την οποία παλεύω. Η κάθε μία μπορεί να βρεθεί σε καλή ημέρα ειδικά τώρα που μπαίνουμε στους τελικούς.

Πηδάω με σταθερότητα τα τελευταία δύο χρόνια. Ανυπομονώ για τον αγώνα στη Ζυρίχη όπου πηδάμε μία ημέρα νωρίτερα από το βασικό αγώνα στο σιδηροδρομικό σταθμό. Μετά πάμε στις Βρυξέλλες για τον τελικό ελπίζω να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές καιρικές συνθήκες"

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ