ΣΤΙΒΟΣ

Στα ημιτελικά ο Δουβαλίδης

Στα ημιτελικά ο Δουβαλίδης
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Δουβαλίδης πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά των 110 μ. εμπόδια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου και το μεσημέρι της Πέμπτης θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στον τελικό. (VIDEO)

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε στην έκτη θέση της τρίτης προκριματικής σειράς με χρόνο 13.58 ωστόσο κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του αγωνίσματος καθώς είχε την τρίτη καλύτερη επίδοση από όλες τις σειρές.

Το έργο του Δουβαλίδη ήταν δύσκολο εξαρχής καθώς μετείχε σε μια "γεμάτη" σειρά με πολλούς καλούς αθλητές. Νικητής ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ντέιβιντ Ολιβερ με 13.15, που ήταν η καλύτερη επίδοση του πρώτου γύρου. Σε καλή κατάσταση έδειξε πως είναι ο Μαρτινό Λαγκάρντ, που με χαρακτηριστική ευκολία σημείωσε 13.35, αλλά και ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, Αρις Μέριτ, που ήταν νικητής της πέμπτης σειράς με 13.25.

Δύο άκυρες εκκινήσεις έγιναν στην πρώτη και ισάριθμες στην δεύτερη προκριματική σειρά των 110 μ. εμπ. με αποτέλεσμα να μείνουν μεταξύ άλλων εκτός συνέχειας ο Αμερικανός Ρόνι Ας, που αρνούνταν να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο και προκάλεσε επιπλέον καθυστέρηση στην διεξαγωγή του αγωνίσματος και ο Τσέχος Πετρ Σβόμποντα.

Δείτε την κούρσα του Δουβαλίδη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ