ΣΤΙΒΟΣ

Στα 5,60μ. ο Φιλιππίδης στο Βερολίνο

Στα 5,60μ. ο Φιλιππίδης στο Βερολίνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον πέμπτο του αγώνα στη σεζόν έκανε χθες (10/2) ο Κώστας Φιλιππίδης στο μίτινγκ κλειστού στο Βερολίνο. Ξεμουδιάζει ο Δουβαλίδης και βρίσκει ρυθμό.

Τον πέμπτο του αγώνα στη σεζόν έκανε χθες (10/2) ο Κώστας Φιλιππίδης στο μίτινγκ κλειστού στο Βερολίνο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στο Σόποτ πραγματοποίησε μία ακόμη καλή εμφάνιση, αφού ξεπέρασε τα 5.60 μ. και κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,30 μ., 5,50 μ. και 5,60 μ. και στη συνέχεια απέτυχε στα 5,70 μέτρα. Ο αθλητής θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Λοτζ (16/2) κι έπειτα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Φιλιππίδης, ο οποίος έχει ξεπεράσει φέτος τα 5,73 μ., συνεχίζει την προετοιμασία του για το Βελιγράδι, εκεί όπου θα είναι από τα φαβορί για μια θέση ψηλά στην κατάταξη.Νικητής του αγώνα ήταν ο Πιοτρ Λισεκ με 5,86 μ. και χαμένες προσπάθειες στα 6,05 μ., δεύτερος ο Τιάγκο Μπραζ με 5,70 μ. και τρίτος ο Ραφαέλ Χολζντέπε με την ίδια επίδοση.

Ξεμουδιάζει ο Δουβαλίδης και βρίσκει ρυθμό

Ο Κώστας Δουβαλίδη πείσμωσε από το μουδιασμένο ξεμούδιασμα, έπειτα άρχισε να βρίσκει το ρυθμό του και κάπως έτσι έφτασε χθες (10/2) στην καλή εμφάνιση στο μίτινγκ του Τορούν.

Ο αθλητής έτρεξε τα 60 μ. εμπ. σε 7.75 και έδειξε πως στους επόμενους αγώνες θα είναι σε θέση να τρέξει ακόμη γρηγορότερα. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ κατέλαβε την δεύτερη θέση στον τελικό, πίσω από τον Ισπανό Ορτέγκα (7.48) ενώ στην προκριματική σειρά πέτυχε 7.79.

Ο Δουβαλίδης πραγματοποίησε στο Τορούν τις καλύτερες κούρσες του στη σεζόν, δεδομένο του ότι είχαν προηγηθεί αγώνες στα 7.86 και 7.91 πριν δύο ημέρες στο Παρίσι.

Στο ίδιο μίτινγκ αγωνίστηκε ο Κώστας Μπανιώτης στο ύψος, ο οποίος δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα κι έτσι ολοκλήρωσε τον αγώνα του με καλύτερο άλμα στα 2,15 μέτρα. Ο έμπειρος άλτης κατέλαβε την πέμπτη θέση, σε έναν αγώνα, που νικητής ήταν ο Σιλβέστερ Μπεντνάρεκ με 2,27 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ