ΣΕΓΑΣ: "Ελπίζουμε το ΟΑΚΑ να ολοκληρώσει όλα τα έργα"

ΣΕΓΑΣ: "Ελπίζουμε το ΟΑΚΑ να ολοκληρώσει όλα τα έργα"

Με ανακοίνωση του ο ΣΕΓΑΣ πήρε θέση για τον τραυματισμό του Κώστα Φιλιππίδη καλώντας τη διοίκηση του ΟΑΚΑ να προχωρήσει στην ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων εργασιών.

Ο τραυματισμός του Κώστα Φιλιππίδη στο γόνατο προήλθε από την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ελαστικός τάπητας του κλειστού προπονητηρίου του ΟΑΚΑ. Σε πολλά σημεία του υπάρχουν λακούβες με τον πρωταθλητή του επί κοντώ να πατά μία από αυτές και να παθαίνει τον τραυματισμό του.

Ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται με λεπτομέρειες στο θέμα και τις ενέργειες που έχουν γίνει τονίζοντας την ελπίδα του ώστε η διοίκηση του ΟΑΚΑ να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατό όλες τις εργασίες που απαιτούνται.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει την λύπη του για τον τραυματισμό του Κώστα Φιλιππίδη και εύχεται στον αθλητή να επιστέψει το συντομότερο δυνατό στους στίβους και να συνεχίσει να μας χαρίζει μεγάλες επιδόσεις και σημαντικές διακρίσεις, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

Η επισκευή του ελαστικού τάπητα στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ ήταν μέρος του συνολικού έργου της αποκατάστασης του, το οποίο όμως υλοποιήθηκε μόνο σε ό,τι αφορά τη στεγανοποίηση της οροφής.

Ο ΣΕΓΑΣ έθεσε και πάλι το θέμα αυτό σε συνάντηση με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο, δυστυχώς όμως το έργο δεν προχώρησε. Ακριβώς γι΄αυτό η ομοσπονδία αποφάσισε τον Μάιο να προκηρύξει η ίδια το έργο. Η εταιρεία, που ανέλαβε την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα είχε προγραμματίσει να ξεκινήσει τις σχετικές εργασίες την Πέμπτη (22/6), ακριβώς λόγω της απουσίας της εθνικής ομάδας στη Λιλ.

Ελπίζουμε ότι η διοίκηση του ΟΑΚΑ θα προχωρήσει στην εκτέλεση του συνόλου των έργων που εκκρεμούν στο ΟΑΚΑ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Χάνει το Ευρωπαϊκό ομάδων ο Φιλιππίδης

 
SHARE

BEST OF NETWORK

INFOGRAPHIC

Τα υποβρύχια της Μεσογείου. Οι συσχετισμοί δυνάμεων Ελλάδας Τουρκίας

Ποια είναι η χώρα που διαθέτει τα περισσότερα υποβρύχια στην Ευρώπη και ποιες είναι οι οκτώ χώρες της Μεσογείου που έχουν στην κατοχή τους

Γιατί ο Νεϊμάρ δεν θα γίνει ποτέ σπουδαίος

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μας δίνει όλο και περισσότερες αφορμές να θεωρήσουμε ότι θα μείνει για πάντα ένας ανώριμος παικταράς.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κόλαση στο Αφρίν: Στο έλεος λεηλασιών και καταστροφών από τους 'απελευθερωτές΄ του Ερντογάν

Οι δυνάμεις που κατέλαβαν την πόλη αρπάζουν τα πάντα στο πέρασμά τους, από τρόφιμα μέχρι κοσμήματα, μεταφέροντας ότι λεηλατούν εκτός πόλης με κομβόι φορτηγών

Ένας δημοσιογράφος ακολούθησε τον κατά πολλούς πιο γρήγορο Έλληνα ράπερ από τον Βύρωνα μέχρι τη Σπάρτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24