ΣΤΙΒΟΣ

Ρεκόρ για Ζώτο και Δόση στην Τσεχία!

Ρεκόρ για Ζώτο και Δόση στην Τσεχία!
EUROKINISSI SPORTS

Ο Κυριάκος Ζώτος έκανε ντεμπούτο στη σεζόν με νέο ατομικό ρεκόρ στη σφαιροβολία σε μίτινγκ στην πόλη Νεβίζντι της Τσεχίας. Το φετινό της ρεκόρ βελτίωσε η Παναγώτα Δόση, που αγωνίστηκε στην ίδια διοργανώση.

Ο Κυριάκος Ζώτος μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στη σεζόν, αφού στον πρώτο του αγώνα βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό στίβο.

Ο αθλητής πήρε μέρος σε μίτινγκ στην πόλη Νεβίζντι της Τσεχίας και έστειλε τη σφαίρα στα 19,21 μ., επίδοση που είναι καλύτερη από το 19,19 μ., που πέτυχε περίπου πριν από ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη, Ο αθλητής του Δημήτρη Μιχελαράκη είχε ακόμη βολές στα 18,58 μ. και 18,94 μ. και τρεις άκυρες προσπάθειες, στις οποίες η σφαίρα έφυγε αρκετά μακριά.

Ο αθλητής θα παραμείνει στην Τσεχία, προκειμένου το Σάββατο (20/1) να πάρει μέρος στο μίτινγκ, που θα γίνει στην πόλη Γιάμπλονετς. Νικητής του αγώνα ήταν ο Πάτρικ Μίλερ με 19,82 μέτρα.

Το φετινό της ρεκόρ βελτίωσε η Παναγώτα Δόση στο ίδιο μίτινγκ. Η κορασίδα αθλήτρια του ύψους ξεπέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια το 1,79 μ. και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο αγώνισμα. Η αθλήτρια, που γυμάζεται με τον πατέρα της, Θοδωρή Δόση, στη συνέχεια δοκίμασε στο 1,82 μ., ύψος στο οποίο είχε καλά άλματα.

Η Δόση, νωρίτερα πέρασε με την πρώτη το 1,70 μ. και με την δεύτερη το 1,75 μέτρα. Η αθλήτρια αναμένεται να κάνει τον επόμενο αγώνα της στην ημερίδα του ΣΕΦ (26/1), με στόχο το πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου (1,82 μ.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ