ΣΤΙΒΟΣ

Ψηλές πτήσεις για τις Ελληνίδες

Ψηλές πτήσεις για τις Ελληνίδες
INTIME SPORTS

Με εξαιρετικό τρόπο ολοκληρώθηκε τόσο της Νικόλ Κυριακοπούλου όσο και της Κατερίνας Στεφανίδη στο Diamond League της IAAF αφού στον τελικό κατέκτησαν την τρίτη θέση.

Μεγάλη επιτυχία για τις δύο πρωταθλήτριές μας στο επί κοντώ που μετά από υπερπροσπάθεια και μετά από μια έντονη χρονιά κατάφερα να φτάσουν σε μεγάλα ύψη στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ξεπερνώντας τα 4.67μ κατέκτησαν την 3η θέση στον τελικό του επί κοντώ στη Ζυρίχη και να αποδείξουν ότι επάξια είναι στα μεγάλα σαλόνια του αγωνίσματος.

Πριν λίγες ημέρες στο στάδιο Λετσιγκρουντ της Ζυρίχης η μία κρέμασε στο λαιμό της το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και η άλλη ήταν στην έβδομη θέση.

Σήμερα στον τελικό του του επί κοντώ της σειράς Diamond League της IAAF, Στεφανίδη και Κυριακοπούλου πήραν την 3η θέση. Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη προσπάθεια το 4.32, 4.47. Στη συνέχεια το 4.57 με την τρίτη προσπάθεια , 4.62 και 4.67 με την πρώτη και τρεις αποτυχημένες στα 4.72.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ξεκίνησε τις προσπάθειές της από τα 4.47 που πέρασε με την πρώτη και στη συνέχεια είχε δύο άκυρες στα 4.57μ, άφησε το 4.62, πέρασε με την πρώτη το 4.67 που είναι η καλύτερη επίδοση για την αθλήτρια φέτος. Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 4.72 όπου είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.

Νικήτρια του τελικού η Βραζιλιάνα Μούρερ με 4.72. Η κορυφαία επικοντίστρια ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και πέρασε όλα τα ύψη με την πρώτη προσπάθεια κατακτώντας την πρώτη θέση και το διαμάντι με 20 βαθμούς ενώ δεύτερη είναι η η Στεφανίδη με 9 βαθμούς όσους και η Σουρ και τέταρτη με 8 βαθμούς η Κυριακοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ