ΣΤΙΒΟΣ

Πρωτιά για τη Στεφανίδη και στην Πάντοβα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε την πρώτη θέση στο μίτινγκ της Πάντοβα στο άλμα επί κοντώ ξεπερνώντας τα 4,72μ.

Ακόμα μία νίκη πήρε η Κατερίνα Στεφανίδη αυτή τη φορά συμμετέχοντας στο μίτινγκ της Πάντοβα. Η κορυφαία αθλήτρια στον κόσμο στο άλμα επί κοντώ κατέκτησε την κορυφή δίχως να χρειαστεί να ξεπεράσει τον εαυτό της.

Για την ακρίβεια η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο είχε πάρει την πρωτιά από το πρώτο κιόλας άλμα της.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε τις προσπάθειες της ξεπερνώντας με την πρώτη τα 4.60μ. Η μόνη από τις υπόλοιπες αθλήτριες που αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο μίτινγκ που κατάφερε να ξεπεράσει το συγκεκριμένο ύψος ήταν η Έμιλι Γκρόουβ, αλλά το έκανε με την τρίτη. Στη συνέχεια η Αμερικανίδα είχε τρεις άκυρες στα 4,65μ. με τη Στεφανίδη να εξασφαλίζει έτσι με συνοπτικές διαδικασίες τη νίκη.

Έτσι, η κορυφαία άλτρια του επί κοντώ στον κόσμο την τελευταία διετία συνέχισε τον αγώνα μόνη της βάζοντας τον πήχη στα 4,72μ. Η Στεφανίδη κατάφερε με την τρίτη να ξεπεράσει το συγκεκριμένο ύψος παίρνοντας ταυτόχρονα το ρεκόρ του μίτινγκ από την Γιαρισλέι Σίλβα το οποίο ήταν 4.71 από πέρσι.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Στεφανίδη είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4,82μ. Υπενθυμίζουμε ότι μεγάλος στόχος για την σπουδαία επικοντίστρια είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στο Λονδίνο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ