ΣΤΙΒΟΣ

Προσωρινή λύση για το ΟΑΚΑ

Προσωρινή λύση για το ΟΑΚΑ

Λόγω της καθυστερημένης αντίδρασης της διοίκησης του ΟΑΚΑ ο ΣΕΓΑΣ έδωσε προσωρινή λύση στο πρόβλημα της στεγανοποίησης του κλειστού προπονητηρίου.

Για μία ακόμα χρονιά οι κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές του στίβου προπονούνται κάτω από αντίξοες συνθήκες στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ. Η οροφή συνεχίζει να μπάζει και οι κουβάδες επιστρατεύτηκαν ξανά για να τα μαζέψουν.

Από το καλοκαίρι έχει δοθεί εντολή από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό για να βρεθεί λύση, ενώ έχουν εκταμιευθεί και χρήματα.

Μέχρι τώρα ωστόσο δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα και έτσι ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να δώσει μια προσωρινή λύση. Η Ομοσπονδία προχώρησε με δικό της κόστος στην δημιουργία κατασκευής με σωλήνες στο ταβάνι του κλειστού, που θα απομακρύνει τα νερά πριν αυτά γεμίσουν τον αγωνιστικό χώρο.

Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι να φύγουν από τον αγωνιστικό χώρο, οι γιγαντιαίοι κουβάδες, που εμποδίζουν την προπόνηση των αθλητών.

Παράλληλα έγινε και φέτος ο βιολογικός καθαρισμός στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, όπως συμβαίνει με συνέπεια τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ