ΣΤΙΒΟΣ

Πρεμιέρα Δουβαλίδη στο ΣΕΦ

SOPOT, POLAND - MARCH 09:  during day three of the IAAF World Indoor Championships at Ergo Arena. (Photo by Angelos Zymaras / azsportsimages)
SOPOT, POLAND - MARCH 09: during day three of the IAAF World Indoor Championships at Ergo Arena. (Photo by Angelos Zymaras / azsportsimages) INTIME SPORTS

Ο Κώστας Δουβαλίδης θα κάνει ντεμπούτο στον κλειστό στίβο την Κυριακή (31/1) στο ΣΕΦ με στόχο το όριο συμμετοχής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πράγας τον Μάρτιο.

Από την Λευκωσία στην Αθήνα θα ταξιδέψει ο Κώστας Δουβαλίδης, προκειμένου να ξεκινήσει τους αγώνες του στη χειμερινή σεζόν. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 60 μ. εμπ., θα κάνει ντεμπούτο στην ημερίδα, που θα γίνει το Σάββατο (31/1) στο κλειστό του ΣΕΦ, με στόχο να ξεμπερδέψει από νωρίς με το όριο συμμετοχής (7.74) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας.

Ο Δουβαλίδης τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται στη Λευκωσία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο εμποδιστής του Μπάμπη Σδρόλα μετά τον αγώνα της Αθήνας είναι πιθανό να αγωνιστεί στην ημερίδα, που θα γίνει στο υπόγειο του Αλεξανδρείου Μελάθρου κι έπειτα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (14-15/2).

Στόχος του πρωταθλητή μας να κάνει και κάποιες κούρσες στο εξωτερικό, προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην διοργάνωση της Πράγας, εκεί όπου θα επιδιώξει να φτάσει μέχρι τον τελικό του αγωνίσματος. Το ατομικό ρεκόρ - και πανελλήνιο - του 28χρονου είναι 7.60, από το Φεβρουάριο του 2014 στην Πράγα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ