ΣΤΙΒΟΣ

Πήρε χρυσό στη μεικτή ζώνη και τρελάθηκε!

Πήρε χρυσό στη μεικτή ζώνη και τρελάθηκε!

Πώς να αισθάνεται άραγε ένας αθλητής στίβου όταν τερματίζει δεύτερος στον αγώνα και μαθαίνει στη μεικτή ζώνη ότι κέρδισε το... χρυσό μετάλλιο; Ο Μπρούνο Ορτελάνο είναι ο καταλληλότερος για να απαντήσει (VIDEO).

Ο Μπρούνο Ορτελάνο έκανε την υπέρβαση στην κούρσα των 200 μέτρων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου στο Άμστερνταμ και κατέκτησε την 2η θέση, ωστόσο την ώρα που έκανε (περιχαρής) δηλώσεις μπροστά στις κάμερες στη μεικτή ζώνη για το ασημένιο μετάλλιο πληροφορήθηκε πως το χρώμα του μεταλλίου που θα φορούσε στο λαιμό του θα ήταν το χρυσό!

Και αυτό γιατί ο νικητής της κούρσας, ο Ολλανδός Τσουράντι Μαρτίνα (είχε νικήσει και στα 100 μέτρα) είχε ακυρωθεί (πάτησε την εσωτερική γραμμή), με αποτέλεσμα ο 24χρονος Ισπανός να ανέβει αυτόματα στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Το εντυπωσιακό είναι πως ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα και τον ενημέρωσε μία Ολλανδή ρεπόρτερ, η οποία μάλιστα του είπε κάποια στιγμή:

Πήρε χρυσό στη μεικτή ζώνη και τρελάθηκε!

"Είμαι Ολλανδή, δεν μιλώ τόσο καλά τα ισπανικά αλλά είναι αλήθεια ότι έχεις νικήσει". Όταν σιγουρεύτηκε o Ισπανός σπρίντερ πως ήταν ο νικητής (του έδειξαν τα αποτελέσματα σε οθόνη κινητού τηλεφώνου) εγκατέλειψε τη μεικτή ζώνη και έτρεξε να πανηγυρίσει!

Πήρε χρυσό στη μεικτή ζώνη και τρελάθηκε!

Θα μπορούσε πάντως να ευχαριστήσει την όμορφη ρεπόρτερ για τη χαρμόσυνη είδηση που του έδωσε μέσω ενός φιλιού...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ