ΣΤΙΒΟΣ

Πέθανε ο Αυστραλός ακοντιστής, Τζάροντ Μπάνιστερ

Australia's Jarrod Bannister poses with his gold medal for the Men's Javelin during the Commonwealth Games at the Jawaharlal Nehru Stadium in New Delhi, India, Tuesday, Oct. 12, 2010. (AP Photo/Anja Niedringhaus)
Australia's Jarrod Bannister poses with his gold medal for the Men's Javelin during the Commonwealth Games at the Jawaharlal Nehru Stadium in New Delhi, India, Tuesday, Oct. 12, 2010. (AP Photo/Anja Niedringhaus) ASSOCIATED PRESS

Ο Αυστραλός ακοντιστής, Τζάροντ Μπάνιστερ, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι όπου διέμενε στην Ολλανδία.

Βαρύ πένθος έχει "σκορπίσει" στο χώρο του στίβου στην Αυστραλία η είδηση του θανάτου του Τζάροντ Μπάνιστερ. Ο Αυστραλός ακοντιστής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Ολλανδία σε ηλικία 33 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες γύρω από το θάνατο του.

Άμεση ήταν και η αντίδραση της Ομοσπονδίας στίβου της Αυστραλία. Ο πρόεδρος της Ντάρεν Γκότσερ, σε δηλώσεις του τόνισε: "Εκφράζομαι τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους φίλους του Τζάροντ. Όλη η οικογένεια του στίβου θα σταθεί δίπλα τους σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούν".

Η καλύτερη στιγμή στην καριέρα του Μπάνιστερ ήταν η έκτη θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008, ενώ κατείχε το ρεκόρ στη χώρα του με 89,02μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ