ΣΤΙΒΟΣ

Πέντε... και το Πόρτλαντ

Πέντε... και το Πόρτλαντ
INTIME SPORTS

Πέντε αγώνες πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Πόρτλαντ έχει ήδη προγραμματίσει να κάνει η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η «χάλκινη» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου στο επί κοντώ, θα ξεκινήσει τους αγώνες της στη Γαλλία, στη χώρα όπου έχει προγραμματίσει να κάνει τις τέσσερις από τις πέντε αγωνιστικές εμφανίσεις του χειμώνα.

Το Ρουέν θα είναι η πρώτη στάση της Eλληνίδας, εκεί όπου στις 23 Ιανουαρίου θα γίνει ένα από τα παραδοσιακά μίτινγκ επί κοντώ της Ευρώπης.

Λίγες μέρες αργότερα, στις 6 Φεβρουαρίου, η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη θα συμμετάσχει στο μίτινγκ του Μοντεβίλ, ενώ στις 9 του ίδιου μήνα θα αγωνιστεί στη σάλα «Στεφάν Ντιαγκανά» σε προάστιο του Παρισιού.

Η Κυριακοπούλου στις 17 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στη Στοκχόλμη, προκειμένου να αγωνιστεί σε ένα από τα καλύτερα μίτινγκ της χειμερινής περιόδου, ενώ θα κλείσει τον κύκλο αγώνων της στις 21 του ίδιου μήνα στο περίφημο μίτινγκ που διοργανώνουν οι Σεργκέι Μπούμπκα και Ρενό Λαβιλενί στο Κλερμόν-Φεράν.

Η Κυριακοπούλου έχει ως βασικό στόχο της σεζόν τη διάκριση στον απευθείας τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου (17-20/3) στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ