ΣΤΙΒΟΣ

Πάρτι έκπληξη στον Φιλιππίδη

Πάρτι έκπληξη στον Φιλιππίδη
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φιλιππίδης είχε τα γενέθλια του μια μέρα πριν από τη βράβευση του ως καλύτερος αθλητής των Βαλκανίων και οι διοργανωτές του ετοίμασαν ένα πάρτι έκπληξη.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Κώστα Φιλιππίδη το βράδυ της Τετάρτης, ανήμερα των γενεθλίων του. Ο Ελληνας πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στο Βουκουρέστι, προκειμένου σήμερα να τιμηθεί ως κορυφαίος αθλητής των Βαλκανίων, απόλαυσε το πάρτι έκπληξη που του οργάνωσαν τα μέλη της Βαλκανικής Ενωσης σε συνεννόηση με τους δύο αντιπροέδρους της ομοσπονδίας τον Παναγιώτη Δημάκο και τον Γιάννη Σταματόπουλο.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου έσβησε τα κεράκια και δέχθηκε με χαρά τις όμορφες ευχές. Στη εκδήλωση που θα γίνει σήμερα το απόγευμα, θα τιμηθεί ως κορυφαία Γυναίκα των Βαλκανίων η πρωταθλήτρια του ακοντισμού Tatiana Jelaca (Σερβία), που ήταν δεύτερη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.

Πάρτι έκπληξη στον Φιλιππίδη

Ως ανερχόμενο αστέρι στους ανδρες θα βραβευθεί ο Κροάτης σφαιροβόλος Martin Markovic, έκτος στο Παγκόσμιο Ε/Ν του Γιουτζίν, ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών θα τιμηθεί η Ioana Gheorghe, «ασημένια» στα 200 μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες Π/Κ.

* Στη φωτογραφία τον Κώστα Φιλιππίδη πλαισιώνουν ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος, ο πρόεδρος της ABAF Dobromir Karamarinov και ο προεδρος της ομοσπονδίας της Ρουμανίας, Ion Sandu.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ